Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei BATAIA DE JOC A STATULUI

BATAIA DE JOC A STATULUI

BATAIA DE JOC A STATULUI
18 Iul 2011   •   03:05

DANA GRECU

 Parchetul a spalat-o definitiv pe Roberta Anastase de fraudarea Legii pensiilor. Procurorii n-au vrut sa vada ce a vazut o natiune intreaga! Cum a numarat presedintele Camerei din 7 in 7 voturile ca sa treaca legea.  Nu exista dovezi!  De asta a scapat Roberta de dosar penal.  Puterea isi protejeaza acolitii si isi bate joc, la propriu, de niste oameni saraci si fara aparare. O sa vedeti, in citeva clipe, la Ordinea zilei, un caz foarte dur, din Romania reala a oamenilor fara carnet de partid!  Astazi o sa intelegeti  ESENTA zilei si ce ne asteapta!
  Tot azi, Educatia a mai inregistrat un esec. 70 la suta dintre profesori au picat la titularizare. Funeriu n-a mai iesit azi triumfator sa anunte vestea , dar sta bine merci pe scaunul de ministru.  Nu-i nimic, in Romania se poate face cariera universitara  si fara diplome. Deja, facultatile private incriu studenti si fara bacalaureat!  Vorbim despre asta! 
 O tara ca o gaura neagra! Unde se fura focoase si documente clasificate si unde guvernul nu cade, ba se consolideaza. Solomon, fostul primar de Craiova, arestat si eliberat, pedelist pina la moarte... candideaza pentru UNPR. Iar Sever Voinescu, portavocea portocalie a puterii,  baga  mina in foc ca UDMR nu va iesi niciodata de la guvernare! 
Niels Schnecker, Bogdan Ciuca, vicepresedinte PC, deputat,  Iulian Badescu, PSD, senator, Renate Weber,europarlamentar PNL, prof Razvan Bobulescu, Alma Mater. Dan Popescu, pensionar, fara picioare, pe care statul l-a lasat fara pensia de handicap. De la Oradea, Peter Lakatos, deputat UDMR.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close