Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei BASESCU SI BOC S-AU ASCUNS DE ZIUA UNIRII

BASESCU SI BOC S-AU ASCUNS DE ZIUA UNIRII

BASESCU SI BOC S-AU ASCUNS DE ZIUA UNIRII
24 Ian 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU 

De ziua Unirii, Băsescu s-a plimbat de acasă până la Cotroceni cu Loganul şi cu duba de jandarmi în spate. La escorta Poliţiei a renunţat de când cu "ieşi afară javră ordinară!". La băile de mulţime a renunţat de multă vreme.
   Boc s-a ascuns în spatele tribunei de la Palatul Parlamentului într-o sală pe jumătate goală pentru că act de prezenţă au făcut doar parte din parlamentarii Puterii. Opoziţia a fost la manifestaţiile de Ziua Unirii. În timp ce primul ministru îşi făcea de lucru la Parlament, mii de protestatari îl căutau la Palatul Victoria să-i ceară demisia. Pentru că nu l-au găsit, s-au oprit la TVR să ceară demisia redactorului şef Rodica Culcer.
   La Focşani, un bărbat i-a spus lui Victor Ponta: aveţi grijă, dacă faceţi ca PDL tot noi o să vă dăm jos. La Iaşi, veterana dansatoare Maricica a rămas fără obiectul muncii: preşedintele alături de care se prindea în horă, regulamentar, an de an, a dat anul ăsta bir cu fugiţii.
   La Turda, locotenentul  Alexandru Gheorghe aşteaptă judecata după ce ieri seară a apărut în Piaţa Universităţii îmbrăcat în militar şi a amintit că, prin Constituţie, armata trebuie să fie de partea poporului. Cei mai mulţi îi laudă curajul, unii îl condamnă. Familia lui e mândră, dar se teme pentru el. Vorbim şi despre acest caz la Ordinea Zilei.
Cu: Generalul Corneliu Dobritoiu, PNL, Preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere (SCMD), Mircea Dogaru, Simion Hancescu, presedinte FSLI,  Catalin Ivan, europarlamentar PSD,  regizorul Sorin Iliesiu,  Vasile Marica, presedinte SED Lex.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close