Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei BASESCU PENTRU UDMR: 8 JUDETE PLUS HARGHITA-COVASNA

BASESCU PENTRU UDMR: 8 JUDETE PLUS HARGHITA-COVASNA

BASESCU PENTRU UDMR: 8 JUDETE PLUS HARGHITA-COVASNA
22 Iun 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Ca sa o scoata la capat cu UDMR, presedintele a inventat judetul Harghita-Covasna. Este o stire de ultima ora, publicata de Gandul, pe care o vom comenta La Ordinea Zilei.
L-ai supărat pe Traian Băsescu? Aşteaptă-te să te caute, în cel mai bun caz, Fiscul. Asta dacă ai noroc să scapi de DNA. După trocul eşuat ieri la Cotroceni, când preşedintele a oferit parlament bicameral contra regionalizare şi a primit un "nici vorbă" drept răspuns de la liderii USL, azi Sorin Blejnar l-a chemat pe Victor Ponta la fisc pentru nişte bani pe care i-ar fi primit acum 4 ani de la firma senatorului Dan Şova dintr-un contract de consultanţă pentru Turceni. Culmea coincidenţei, cu Rovinari-ul şi Turceni-ul ameninţa ieri chiar preşedintele în timp ce Ponta îi spunea că n-are pe listă compromisuri cu Palatul Cotroceni.

Din nebunia generală lipseau pistoalele. Unul l-a adus azi la Parlament Constantin Duţu, membru CNA. E vorba de un pistol cu capse, proprietarul susţine că l-a luat dintr-o tutungerie, iar SPP-ul pretinde că nu l-a controlat pentru că are rang de secretar de stat. Cert este că Duţu i-a speriat de moarte pe membrii comisiei de cultură când a pus pistolul pe masă, iar gestul lui a provocat un adevărat scandal.

La Ordinea Zilei au venit Eugen Nicolicea, deputat UNPR, Nicu Banicioiu, deputat PSD, Mihai Voicu, deputat PNL, Cristian Petrescu, deputat PDL. De la Oradea, presedintele executiv UDMR Bihor.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close