Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei BASESCU: NU E STARE DE URGENTA

BASESCU: NU E STARE DE URGENTA

BASESCU: NU E STARE DE URGENTA
13 Feb 2012   •   18:45

DANA GRECU

Ordinea zilei vrea sa-i trimita pe presedinte si pe primul ministru la Glodeanu Silistea sau la Sageata. Doua localitati din Buzau unde oamenii sint izolati, n-au lemne, n.au mincare, stau in bezna fara luminari si se uita disperati cu stratul de zapada  de peste 4 metri, care le-a ingropat casele, creste pentru ca, la ora asta, ninge viscolit. Ce ar face domnii Basescu si Ungureanu sinistrati?  Fara telefoane ca sa vina elicopterele dupa ei! Ar mai avea acelasi  tupeu  sa spuna ca nu statul deszapezeste?
 Peste 80 de mii de oameni stau cu frica in sin ca vor muri pina miine fara ca nimeni sa stie de ei!  Peste 50 de localitati sint izolate.  Peste 3 milioane de oameni sint blocati in judetele din sudul si sud estul tarii pentru ca drumurile nationale sint impracticabile. 
 Nu e nevoie de stare de urgenta, spune presedintele!  Ca nu e dezastru si cum sa preia armata conducerea? Puterea se ascunde dupa tot felul aberatii de legi ca sa faca... nimic.
 Intre timp, agentii economici ajuta, fiecare cu ce poate, zona sinistrata! Federatia romana de Rugby a decis ca sportivii vor iesi la deszapezire in Bucuresti si in localitatile unde e nevoie de ei. Mii de oameni, impresionati de tragedia romanilor inzapeziti, au intins o mina de ajutor!
 Din pacate, drama inzapezitilor se joaca politic, din perspectiva electorala. Cum se explica altfel faptul ca azi, in ditamai criza a sinistratilor, presedintele mai avea putin sa-l ia pe Ponta de la PSD consilier la Cotroceni, bucuros ca liderul PSD sustine guvernul Ungureanu! 
Vorbim despre toate!  Ramineti cu noi! Au ajuns la Ordinea zilei Aurel Udor, specialist in sitiatii de urgenta, Crin Antonescu, presedintele USL    
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close