Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei BASESCU-2010, CEL MAI BUN AN DIN MANDATUL MEU

BASESCU-2010, CEL MAI BUN AN DIN MANDATUL MEU

BASESCU-2010, CEL MAI BUN AN DIN MANDATUL MEU
07 Mar 2011   •   19:07

DANA GRECU
Traian  Basescu a spus azi, in fata procurorilor, ca 2010 a fost cel mai bun an din mandatul sau de presedinte. Adica anul in care fratele sau s-a cumetrit cu Bercea Mondialul, interlopul cu zeci de dosare, lasate la dospit,  la Parchetul doamnei Kovesi. Acum, ca faptu-i consumat, presedintele da ordin procurorilor sa faca sa dispara indivizii ca... Bercea... cumatrul sau. Deci  sa dispara cei cu crima organizata, coruptia si evaziunea. Basescu a dat azi ordin ca organele sa intre in vamile de interior si in Portul Constanta.
La Palatul Victoria, premierul inca scrie la controversatul Cod al Muncii pe care miine isi va asuma raspunderea. In Parlament, Roberta Anastase a inchis deja balcoanele salii de plen! Sa nu se mai arunce nimeni, de furie, in capul vreunui parlamentar, fix in clipa in care primul ministru va citi Codul. Enervate de excesul de zel al celor care au luat masura, sindicatele au facut plingere penala. Vorbim despre asta!    
Clement Negrut, deputat independent, Niels Schnecker, consultant financiar, Ioan Cindrea, deputat PSD, Marius Nistor, presedinte executiv Spiru Haret,  Dumitru Costin, presedinte BNS.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close