Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei AVUTIA ROMANIEI, PIERDUTA INTRE BALBE SI MINCIUNI

AVUTIA ROMANIEI, PIERDUTA INTRE BALBE SI MINCIUNI

AVUTIA ROMANIEI, PIERDUTA INTRE BALBE SI MINCIUNI
04 Apr 2012   •   04:00

DANA GRECU
 Ati da averea dsv pe mina unor oameni care azi spun una, miine alta? Va spunem noi! V-ati dat-o deja!  In plin scandal legat de instrainarea resurselor naturale, singura avutie a acestei tari , in acest moment, premierul Ungureanu insista sa ne prosteasca!  Ne spune ca ne scoate din datorii, dind tot ce avem , pe nimic, fara macar sa verificam cine sint cei care pun mina pe resurse. Pentru al cui guvern lucreaza Ungureanu? Incercam raspunsuri la Ordinea zilei. Coincidenta sau nu, azi,  DNA a intrat peste ministrul care a spus  La Ordinea zilei ca trebuie desecretizate contractele de privatizare privind resursele si ca nu va da aviz de mediu celor de la Chevron.  Intrebare? Coincidenta sau nu?
 Dvs ce-ati zice daca ati afla, dupa tot ce v-am spus,  ca noi recunoastem in Parlamentul Eurtopean  independenta Kosovo desi n-o recunoastem ca stat. Azi, parlamentarii opozitiei au votat in majoritate pentru independenta! Noi ne intrebam pina unde poate merge lupta politica si cum se face ca partidele ale caror oameni au votat asta , ataca acasa guvernul cu motiune de cenzura revoltate din cauza ca la Tirgu Mures  se face facultate de medicina in limba maghiara. Cine sa mai inteleaga ce? Este la Ordinea zilei.
  Vorbim despre toate, si subliniem ca azi liderul  Cartel Alfa a declarat ca DNA vrea sa-l distruga! Pe cine a deranjat Bogdan Hossu? Este aici si va explica!     
  Bogdan  Hossu, presedinte Cartel Alfa, Ionel Blanculescu, secretar Consiliul Consultativ,  Adrian Ursu, realizator Secvential,  Ramona Manescu, europarlamentar PSD,  Sergiu Andon, jurist.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close