Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei AMBASADA SUA SE BAGĂ ÎN SCANDALUL OLTCHIM

AMBASADA SUA SE BAGĂ ÎN SCANDALUL OLTCHIM

AMBASADA SUA SE BAGĂ ÎN SCANDALUL OLTCHIM
26 Sep 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Cine îşi bagă coada în scandalul Oltchim? Ambasada SUA. După ce a făcut ocolul Europei în mai puţin de 48 de ore, Dan Diaconescu, un biet ziarist de la Caracal, după cum îi place să se prezinte, s-a dus direct la poarta lui Gitenstein care i s-a deschis într-o clipită. Discuţiile au durat o oră şi s-au purtat cu un angajat al ambasadei, nu direct cu ambasadorul, după cum au ţinut să precizeze funcţionarii de acolo. "Reprezentanţii Ambasadei au constant întâlniri pentru a înţelege evenimentele politice şi economice", scrie în comunicatul de după. Ce a căutat până la urmă Diaconescu în curtea celui mai mare susţinător al lui Traian Băsescu? Cine este, de fapt, în spatele lui? Se vorbeşte că ar fi Videanu, de exemplu, care aseară îl ameninţa pe Ponta cu tribunalul pentru subminarea economiei naţionale. În timp ce pe aici mai toată lumea, inclusiv premierul, aşteaptă să vadă dacă DD ar

e banii sau joaca la cacealma, distinsele doamne Ghica şi Hăineală, şefele CSM, s-au dus cu pâra şi dezinformarea la Bruxelles. Scrie Cotidianul că s-ar fi întâlnit cu adjuncta lui Reding, Catherine Day, şi i s-ar fi plâns că sunt oropsite de politicieni şi jurnalişti care trebuie aspru pedepsiţi prin MCV. Vă reamintim, cele două, Ghica şi Hăineală, sunt ochii şi urechile Monicăi Macovei, cea care tocmai a primit aseară un premiu pentru justiţie şi libertăţi civile din partea Parlamentului European.

MRU face iar apologia traseismului, Crin Antonescu afirmă că nu-l recunoaşte pe Traian Băsescu de preşedinte şi 55 000 de oameni sunt acuzaţi de vot multiplu la referendum. Sunt doar câteva din ştirile La Ordinea Zilei. Au venit la noi MIRCEA DIACONU, ELENA CRISTIAN, VICTOR CIUTACU, SORIN MINEA, TEODOR ATANASIU.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close