Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei A PATRA ZI DE PROTESTE

A PATRA ZI DE PROTESTE

A PATRA ZI DE PROTESTE
16 Ian 2012   •   04:05

Dana GRECU
Pentru a 4-a zi, mii de oameni cer in strada demisia guvernului Boc si a presedindetului si Traian Basescu. Sint proteste la Bucuresti, Timisoara, Galati, Pitesti , Bistrita , Resita , Brasov, Cluj, Tirgoviste, Craiova, Severin, Slatina , Constanta , Deva, Oradea. In capitala, politia spune ca se asteapta la violente mai mari decit aseara. Am aflat ca doua masini de jandarmi si o blindata pazesc acum sediul guvernului. Au fost trimisi jandarmi in Bucuresti, de la Pitesti, Slatina si Craiova. Sefii citorva galerii au anuntat ca suporterii vor protesta si in seara asta impotriva autoritatilor care, spun ei, ii trateaza pe romani ca pe niste sclavi. Citeva sute de studenti vin acum catre Piata Universitatii!

The Economist titreaza: dupa 20 de ani in care mamaliga nu a explodat, romanii dau batalia de la Bucuresti. Ce va fi? Retelele de facebook sint pline de filmulete de la ciocnirile de azi noapte! Imagini de o violenta greu de imaginat. Femei si barbati calcati in picioare de jandarmi. Jandarmi plini de singe!

Ce face puterea? Presedintele isi vede de treaba. Isi cauta consilier. Ca si cum nimic nu se intimpla in tara, ca si cum n-ar fi seful CSAT. Premierul bijbiie! PDL vrea acum dialog cu toata lumea si l-a mandatat pe Boc sa discute cu opozitia! Ministrul Baconschi spune ca protestatarii sint manevrati de opozitia violenta si imbecilizati de televiziuni! Senatorul Urban ne face pe toti viermi ca nu intelegem reforma puterii!

Ce face opozitia? Vrea sesiune parlamentara extraordinara si pregateste un amplu miting şi un marş de protest, în zilele următoare în Bucureşti.

Sinteti la Ordinea zilei! Ramineti cu noi! Va aratam Romania asa cum este ea!

sint cu noi Costin Georgescu, fost sef SRI, Mircea Cinteza, PDL, fost senator, membru in Colegiul Medicilor, Mircea Diaconu, senator PNL, Sorin Iliesiu, initiatorul demersului de demitere a presedintelui Traian Basescu, Niels Schnecker.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close