Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei 90% CONTRA BOC. AZI L-AU SPANZURAT PE AVRAM IANCU

90% CONTRA BOC. AZI L-AU SPANZURAT PE AVRAM IANCU

90% CONTRA BOC. AZI L-AU SPANZURAT PE AVRAM IANCU
15 Mar 2011   •   19:01

DANA GRECU, ANDREEA MUNTEANU
90 la suta dintre angajatii romani contesta Codul Muncii pentru care guvernul isi asuma raspunderea. Mai mult de jumatate dintre angajatori spun ca noua lege va ameti pe toata lumea si ca nu era nevoie de ea.  Aceste informatii ar trebui sa duca miine la darimarea guvernului care tine mortis sa faca din noul Cod al Muncii LEGE pentru toata lumea. Miine se joaca asadar soarta guvernului Boc 5.  Inainte de motiunea opozitiei, presedintele a iesit si l-a luat pe Boc in brate.  L-ar lasa sef la partid dar l-ar inlocui cu un tehnocrat. care ar fi varianta cea mai potrivita pentru Romania, daca Boc ar pica miine, asa cum s-a intimplat in urma cu un an si jumatate cind opozitia a darimat guvernul.
 Tot azi, preşedinţii consiliilor judeţene Harghita, Covasna şi Mureş au primit cetăţenia ungară, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, după ce au depus jurământul de credinţă faţă de Republica Ungară la Consulatul General din Miercurea Ciuc. Iar manifestanţii de la Miercurea Ciuc au organizat o aşa zisă "acţiune de informare" referitoare la revoluţia de la 1848-1849 în cadrul căreia un manechin reprezentându-l pe Avram Iancu a fost "judecat" şi apoi "spânzurat", fiind acuzat de genocid şi crimă împotriva umanităţii.
   Pun informatiile in Ordine: deputatul Mircea Toader, lider de grup la Camera, consultantul financiar Ionel Blanculescu,  deputatul Teodor Atanasiu,  Laszlo Borbely, ministrul Mediului, Mircea Dusa, liderul deputatilor PSD.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close