Antena 3 CNN Emisiuni iThink Vitamina care trebuie luată înainte de orice radiografie. Adrian Vornicu: ”Muncitorii de la Fukushima făceau asta”

Vitamina care trebuie luată înainte de orice radiografie. Adrian Vornicu: ”Muncitorii de la Fukushima făceau asta”

Știm cu toții că radiografiile au efecte negative asupra organismului nostru, însă pot fi combătute cu un singur medicament.

Getty Images / D-Keine
Vitamina care trebuie luată înainte de orice radiografie: ”Muncitorii de la Fukushima făceau asta”
de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |    05 Iun 2024   •   14:00

Aparatele moderne de radiografie sunt concepute pentru a minimiza expunerea la radiații și pentru a reduce riscurile asociate cu acestea. Cu toate acestea, expunerea la radiații, chiar și la niveluri scăzute, poate avea efecte adverse asupra sănătății.

Prezent în platoul emisiunii iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, specialistul în biolelectronică și biocompatibilitate electromagnetică, Adrian Vornicu, a vorbit despre efectul uimitor al Vitaminei C asupra celor supuși la radiații.

"Când facem o radiografie, știu că se face una la 6 luni, iar atunci sunt niște precauții pe care și le ia medicul respectiv.

Și noi, din partea noastră, dacă avem de făcut o radiografie, e de recomandat să se ia Vitamina C.

Se știe că la Fukushima, muncitorii care lucrau în acel sit contaminat de radiații ionizante, foloseau 10-20 de grame de vitamina C injectabil.

Sunt trei studii japoneze care arată că au suportat foarte bine acele radiații, muncitorii din Fukushima. Vitamina C ne protejează de radiațiile ionizante și chiar de cele neionizante, în anumite situații", a explicat specialistul.

Iar vitamina C este extrem de eficientă și în cazul celor care urmează tratamente oncologice. 

"Acolo chiar aș recomanda forme de vitamina C lipozomale, înainte de fiecare astfel de ședință, pentru că este o terapie care nu prea este selectivă. Ea face tabula rasa, ca dovadă că în anumite cazuri, precum leucemie, se face transplant de celule stem ca să reia cultura celulelor sănătoase", a mai adăugat Adrian Vornicu în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Adrian Vornicu vitamina radiografie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close