Antena 3 CNN Emisiuni iThink Ozana Barabancea a ajuns la capătul răbdării cu muzica de azi! „Suntem bombardați din toate părțile!”

Ozana Barabancea a ajuns la capătul răbdării cu muzica de azi! „Suntem bombardați din toate părțile!”

Este un artist liric desăvârșit, om de muzică și de televiziune, membru al juriului la Te Cunosc de Undeva, unul dintre cele mai longevive și urmărite show-uri de televiziune din România.

ozana barabancea
Ozana Barabancea a ajuns la capătul răbdării cu muzica de azi! „Suntem bombardați din toate părțile!” Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iun 2023   •   15:57

Pentru ea muzica nu e doar o parte din viață, ci e chiar viața. Însă ce se aude astăzi la radio nu mai este de mult muzică în concepția Ozanei Barabancea.

„Noi suntem bombardați din stânga, dreapta, de sus, de jos, din toate părțile de piese la modă, dar moda, din toate punctele de vedere slujește altcuiva.”, a spus artista la iThink cu Iusti Fudulu.

Citeşte şi: Secretul muzicii comerciale spus de Ozana Barabancea, la iThink: „A fost făcută cu gând rău!”

A renunțat să mai asculte muzică comercială

„Eu în mașină nu ascult muzică. Am în mașină de 3 luni de zile „Rapsodia română” de Enescu, cu Enescu la pupitru. Nu o are nimeni, pentru că nimeni nu o difuzează. Este o înregistrare document. Sau, eventual, ascult un acatist. Dar muzică «btz-btz-btz» nu mai ascult.”, a mai spus Ozana Barabancea, invitata lui Iusti Fudulu la iThink.

În fiecare duminică, de la 17:00, urmărește experiențele și ideile care îți schimbă perspectiva asupra lumii și a regulilor care o guvernează. Când toți încearcă să-ți spună mai degrabă CE să gândești, află CUM să gândești la iThink cu Iusti Fudulu.

×
Subiecte în articol: Ozana Barabancea iThink Iusti Fudulu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close