Antena 3 CNN Emisiuni iThink Vine criza, bine-mi pare?! Lorand Soares Szasz, business coach, șochează: "E sănătos să vină criza!"

Vine criza, bine-mi pare?! Lorand Soares Szasz, business coach, șochează: "E sănătos să vină criza!"

În timp ce îngrijorarea pe piața financiară este din ce în ce mai mare în așteptarea unei crize de proporții, există antreprenori care abia așteaptă acească cădere a pieței. Unul dintre aceștia este cunoscutul business coach Lorand Soares Szasz, care a explicat la iThink cu Iusti Fudulu, de ce societatea are nevoie de crize economice.

lorand soares szasz
Vine criza, bine-mi pare?! Lorand Soares Szasz, business coach, șochează: "E sănătos să vină criza!" Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2023   •   11:05

"Atenție, să ne dorim să nu mai vină o criză este foarte rău. Este ca și cum ți-ai dori să nu vină iarna, este cum ți-ai dori să nu cadă frunzele... Gândiți-vă la ciclicitatea economică, creștere economică, scădere economică, ca și la plămânii noștri, ca la inimă, când te pune la spital la aparat. Să-ți dorești să fie linie, înseamnă că ai murit...", e de părere consultantul de business.

"Ele trebuie să vină, e bine să vină, e sănătos să vină. La fel cum iarna omoară microbii, la fel o criză economică omoară firmele care nici n-ar trebui să fie în piață. Pentru că, din păcate, sunt multe firme care fac business după ureche", a argumentat Lorand Soares Szasz.

Noua revoluție tehnologică, noi oportunități?

"Când a apărut PC-ul, oamenii erau speriați de câte joburi urmau să dispară din cauza PC-ului. Uitându-ne acum în spate, pentru că e deja istorie, vedem dacă a fost bine sau nu. În realitate, s-au creat de 5 ori mai mullte locuri de muncă decât cele care au dispărut din cauza PC-ului", amintește cunoscutul business coach.

În fiecare duminică, de la 17:00, urmărește experiențele și ideile care îți schimbă perspectiva asupra lumii și a regulilor care o guvernează. Când toți încearcă să-ți spună mai degrabă CE să gândești, află CUM să gândești la iThink cu Iusti Fudulu.

×
Subiecte în articol: iThink Iusti Fudulu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close