Antena 3 CNN Emisiuni iThink Modul prin care scapi fără efort de gușă: ”Ține de poziția limbii în gură și de poziția corpului”

Modul prin care scapi fără efort de gușă: ”Ține de poziția limbii în gură și de poziția corpului”

gusa face fitness
Cum scapi de gușă prin exerciții faciale. Sursă foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |    15 Iul 2024   •   17:04

Cristina Oboroc, specialist în face fitness, a explicat în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN care este procedeul prin care poți scăpa cu ușurință de gușă. 

”Să elimini gușa este cel mai ușor lucru”

”Să elimini gușa este cel mai ușor lucru. Pentru că deseori aceasta se formează doar din cauza poziției greșite a corpului, și anume gâtul deplasat în față, și poziția greșită a limbii în gură. Atât. Doar ținând cont de cele două, făcând și câteva exerciții de întindere a gâtului, vei avea un contur frumos”, a spus Cristina Oboroc. 

Potrivit specialistului, unul dintre exercițiile care ajută la eliminarea gușei constă în ridicarea capului și mișcarea mandibulei în față și în spate, de 20 de ori, în fiecare zi. 

Cristina Oboroc a subliniat, de asemenea, faptul că sunt o mulțime de rezultate pe care le putem obține cu ajutorul exercițiilor faciale, fără proceduri invazive sau mai puțin invazive care costă mii de euro. 

”Următoarea procedură este Botoxul. Prin exerciții lucrezi la relaxarea mușchilor. Și relaxând mușchii, nu se formează ridurile. Ridurile se formează doar din încordarea musculară.

Acidul în buze, depinde despre situația despre care vorbim. Dacă vrem buze doar puțin mai mari, care să arate natural, atunci nu este nevoie de acid. Se poate natural, doar prin exerciții. Dacă vrem să mărim buzele foarte mult, exercițiile faciale nu pot face asta, pentru că totul ține de anatomia mușchiului, și este nevoie de acid.

Când vine vorba despre liftingul facial, nu este necesară niciun fel de procedură, care costă peste 30.000 €, pentru că procedurile de lifting facial, prin care se poate trage toată fața, asta se poate face natural, într-o lună, sau două, foarte ușor, lucrând la toată fața.

Majoritatea femeilor se plâng și de obraji lăsați. Secretul este lucrul la zona gâtului și la masajul scalpului.

O altă procedură care se poate elimina complet este blefaroplastia. Pentru că pleoapa cade în momentul în care avem o poziție greșită a corpului. Dacă am ține cont de poziția corpului, am arăta mult, mult mai bine”, a mai spus specialistul în face fitness în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu. 

Ce este fitnessul facial

Face fitness (sau fitness facial) se referă la o serie de exerciții destinate mușchilor feței, gâtului și maxilarului. Scopul acestor exerciții este de a tonifia și întări acești mușchi, pentru a îmbunătăți aspectul general al feței, reducând ridurile și liniile fine și oferind un aspect mai tânăr și mai ferm. Practicarea regulată a exercițiilor de face fitness poate contribui la:

  1. Îmbunătățirea tonusului muscular: Exercițiile faciale pot ajuta la tonifierea și întărirea mușchilor feței, ceea ce poate duce la un aspect mai ferm și mai tânăr.
  2. Reducerea ridurilor: Antrenarea mușchilor feței poate contribui la reducerea liniilor fine și a ridurilor, în special în jurul ochilor, frunții și gurii.
  3. Îmbunătățirea circulației: Exercițiile faciale pot stimula circulația sângelui, ceea ce poate îmbunătăți sănătatea pielii și poate oferi un ten mai luminos.
  4. Relaxarea mușchilor încordați: Anumite exerciții pot ajuta la reducerea tensiunii din mușchii feței și gâtului, contribuind la o stare generală de relaxare.
  5. Prevenirea și reducerea gușei: Exercițiile care vizează zona gâtului și maxilarului pot ajuta la reducerea acumulării de grăsime sub bărbie.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close