Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Cele patru obstacole care nu te lasă să reușești în viață: ”Acesta este factorul deblocant principal!”

Cele patru obstacole care nu te lasă să reușești în viață: ”Acesta este factorul deblocant principal!”

Sunt mulți românii care își doresc să își schimbe locul de muncă, sau să facă altceva în viață. Din păcate, puțini sunt cei care fac lucrul acesta.

Cele patru obstacole care nu te lasă să reușești în viață: ”Acesta este factorul deblocant principal!”
Cele patru obstacole care nu te lasă să reușești în viață: ”Acesta este factorul deblocant principal!”
de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |    15 Mai 2024   •   00:03

Cu toții ne dorim să ne fie bine. Atât din punct de vedere financiar, cât și în ceea ce privește orice alt aspect al vieții. Din păcate, puțini dintre noi reușesc să își iasă din zona de confort și să facă ceva cu viața lor. 

Prezent în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, Andy Szekely, expert în dezvoltare personală, a explicat care sunt cele patru piedici care nu te lasă să progresezi. 

”Cele patru obstacole în calea progresului pot fi următoarele.

O emoție negativă foarte intensă, căreia îi cazi pradă. Adică îți este prea frică sau ești prea furios sau ești prea trist sau ești prea îngrijorat. Din fericire, acestea sunt doar niște pattern-uri. Emoțiile, prin natura lor, nu sunt boli. Asta înseamnă că nu rămân acolo, în suflet, la aceeași intensitate. Ce ai de făcut este să intervii, astfel încât să le deviezi și să faci loc emoției care te ajută de fapt să depășești obstacolul care, în cele mai multe cazuri, este curajul. Este energia emoțională care te ajută să depășești obstacolul și de multe ori este factorul deblocant principal.

Un alt obstacol este dat de convingerile greșite. Pur și simplu crezi lucruri care sunt false, crezi în chestiuni care poate te-au ajutat cândva, dar pentru a ajunge unde vrei acum să ajungi, dacă tu continui să creezi acest lucru, te împiedici.

Al treilea obstacol este un obicei prost. Vreau să performez, să muncesc productiv și să fiu printre cei mai buni din echipă, doar că eu mă trezesc la ora 11:00. Eu vreau să mă pot trezi la orice oră. Deci ai un obicei care necesită să fie modificat ca să poți ajunge acolo.

Iar al patrulea obstacol este și simplu lipsă de knowhow. Adică nu știi cum să faci, nu ai metoda, nu te-ai întâlnit cu educatorul potrivit care să îți dea piesele de puzzle necesare să depășești acele obstacole”, a explicat Andy Szekely în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Andy Szekely dezvoltare personala
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Circulația pe podul Giurgiu – Ruse, restricționată timp de două luni
x close