Antena 3 CNN Emisiuni iThink Cât te costă o viață fără griji? Milionarul Călin Donca, la iThink: „Mai mult de atât, sunt doar mofturi...”

Cât te costă o viață fără griji? Milionarul Călin Donca, la iThink: „Mai mult de atât, sunt doar mofturi...”

Invitat la iThink cu Iusti Fudulu, antreprenorul milionar Călin Donca a vorbit despre momentul financiar în care și-a dat seama că viața lui nu se mai poate îmbunătăți semnificativ.

calin donca
Cât te costă o viață fără griji? Milionarul Călin Donca, la iThink: „Mai mult de atât, sunt doar mofturi...” Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iul 2023   •   16:49

Practic, după această valoare a averii, nivelul de trai se află la cel mai înalt nivel și nu are unde să mai crească din acel punct.

„Dar dacă vrei să ai o viață așa cum vrei să ai de la început, pentru că atunci când tu începi să ai un business, vrei să ai o viață bună. Cu siguranță la 10 milioane de euro ai o viață bună. Ai depășit cu mult nivelul de viață bună, e o viață extraordinară.”, e de părere antreprenorul.

Citeşte şi: „Te iubesc până când fiscul ne va despărți!” Cum s-a răzbunat fosta iubită pe un milionar român!

Mofturile devin mai scumpe decât viața?

„După o anumită sumă, 10 milioane de euro, lucrurile sunt cam pe-acolo, dacă nu vrei să deții un yacht, un avion, acolo se complică, dar deja ține de plăcerile personale, ține mai mult de mofturi. Nu prea ai ce să faci cu diferența... E doar acolo ca să fie succesul tău. Adică ai casă, ai vacanță, ai posibilitate financiară.”, a explicat Călin Donca.

În fiecare duminică, de la 17:00, urmărește experiențele și ideile care îți schimbă perspectiva asupra lumii și a regulilor care o guvernează. Când toți încearcă să-ți spună mai degrabă CE să gândești, află CUM să gândești la iThink cu Iusti Fudulu.

×
Subiecte în articol: Călin Donca iThink Iusti Fudulu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close