Antena 3 CNN Emisiuni În fața națiunii Românii petrec deja în minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională | Transmisiune specială Antena 3 CNN din Maramureş

Românii petrec deja în minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională | Transmisiune specială Antena 3 CNN din Maramureş

Români din toată țara au început petrecerea din minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională în Maramureș, la Glodeanca.

de Mirela Voicu    |    30 Noi 2023   •   20:55

Suntem la Glodeanca, în Maramureș. Ziua României nu e neapărat despre fasole și cârnați. Ziua României este despre faptul că sunt la masă în jurul acestei mese trei regiuni: sunt oameni de la Focșani, sunt din București, sunt din Cluj și desigur, din Maramureș. Iar ceterașii nu puteau să lipsească.

Vineri, la Antena 3 CNN, va fi transmis un program special de la Glodeanca, în direct.

De dimineață, începând de la ora 10:00, va avea loc pomenirea eroilor la ”sfânta biserică vom fi cu toții unde se va depune și coroana de flori, iar după aceea călăreții și cu căruțele vom merge la intrarea în comună unde mai avem un monument istoric, vor fi pomeniți din nou eroii neamului românesc și eroul comunei noastre.

După aceea ne vom deplasa cu toții la casa de petrecere a moroșenilor, acolo unde sper ca o zi, două-trei, care cât o să poată ducă, să ne simțim bine”, spun cei care găzduiesc echipa Antena 3 CNN în Maramureș.

×
Citește mai multe din În fața națiunii
» Vezi toate știrile din În fața națiunii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close