Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Rareş Bogdan: „Vom intra în top cinci economii ale Europei”

Rareş Bogdan: „Vom intra în top cinci economii ale Europei”

Prim-vicepreședintele PNL este optimist in privința viitorului economic al României.

rares bogdan
Rareş Bogdan: Vom intra în top cinci economii ale Europei
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iun 2024   •   22:33

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL), este convins că România va cunoaște o dezvoltare economică impresionantă în următorii ani.

Acesta a afirmat miercuri, la Antena 3 CNN, că românii vor trăi mai bine decât în multe alte țări europene și că economia României va urca în topul primelor cinci economii ale Europei.

„Fără discuţie, coaliţia va continuă. Am făcut lucruri foarte bune pentru România (...). Vom întări coeziunea, vom întări absorbţia de bani europeni şi vom continua dezvoltarea României. 

În România se va trăi, în cinci-zece ani de zile, mai bine decât în foarte multe ţări europene şi vom intra în top cinci economii ale Europei.

Premisele sunt excelente pentru economia României”, a afirmat Rareş Bogdan, miercuri seară, la emisiunea „În faţa Naţiunii”.

Potrivit eurodeputatului, banii europeni dezvoltă România şi o vor face în continuare.

„Abia în urmă cu doi ani de zile, în mandatul de premier al preşedintelui PNL Nicolae Ciucă, am reuşit o absorbţie de 77%, a fost prima dată când am depăşit 50% absorbţie.

În anul acesta, dacă lucrurile merg aşa cum sunt estimate, vom avea undeva între 89 şi 93% absorbţie, lucru care părea ireal în urmă cu cinci, şase, zece ani de zile”, a mai afirmat Rareş Bogdan, miercuri seară, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Europa economie România
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Femeia acuzată că a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari se apără
x close