Antena 3 CNN Emisiuni În fața națiunii Prima imagine cu migrantul care a înjunghiat un polițist român de frontieră, în Timiș

Prima imagine cu migrantul care a înjunghiat un polițist român de frontieră, în Timiș

Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate în cadrul emisiunii "În Fața Națiunii" prima imagine cu cetățeanul afgan care a înjunghiat un polițist român de frontieră din județul Timiș.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2024   •   20:19

Mobilizare impresionantă de forțe pentru capturarea unui grup de migranți în județul Timiș. Unul dintre aceștia a înjunghiat un polițist român de frontieră. Incidentul extrem de grav arată că a crescut violența în mod periculos a migranților care trec prin zona de vest a României.

Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate în cadrul emisiunii În Fața Națiunii prima imagine cu tânărul afgan, care potrivit informațiilor este implicat în călăuzirea acelor migranți care sosesc în zona de vest a României, a înjunghiat un polițist român de frontieră.

Acest afgan, călăuză, în momentul în care a fost depistat de polițiștii de frontieră a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe unul dintre ei. Din fericire polițistul este în afara oricărui pericol. În această după amiază agresorul a fost reținut și dus la sediul poliției pentru a fi anchetat.

Poliția din Timișoara l-a prins pe acest afgan și l-a predat Inspectoratului Județean de Poliție Timiș. O parte dintre migranți care au fugit în momentul în care s-a produs acest incident. Au fost opriți cu 13 focuri de armă.

O parte dintre călăuze s-au refugiat undeva într-o comună din județul Timiș. Cu ajutorul dronelor și al echipamentelor de termoviziune polițiștii au reușit să le descopere urma și locul în care s-au ascuns.

×
Citește mai multe din În fața națiunii
» Vezi toate știrile din În fața națiunii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close