Antena 3 CNN Emisiuni În fața națiunii Noua avocată a şoferului drogat este vedetă pe TikTok. Imagini provocatoare din destinaţii exotice

Noua avocată a şoferului drogat este vedetă pe TikTok. Imagini provocatoare din destinaţii exotice

Familia Pascu a schimbat strategia pentru apărarea tânărului de 19 ani, care a produs tragedia de la 2 Mai, acolo unde doi tineri studenți au murit, şi a angajat o nouă avocată vedetă pe TikTok.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2023   •   21:22

Încă de zilele trecute existau informații că familia Pascu a renunțat la prima avocată care l-a reprezentat pe Vlad în primele zile. 

Surpriza a venit însă în această dimineață, când o tânără avocată din Baroul Constanța s-a prezentat la arestul IPJ unde a zăbovit aproximativ o oră, timp în care a stat de vorbă cu tânărul. 

Potrivit Cautavocat, Sorina Ionela Stoica este din Baroul Constanța și are 13 ani experiență. La ieșirea din sediul IPJ Constanța, avocatul nu a vrut să dea nicio declarație.

În acest context, în spaţiul public au apărut imagini provocatoare cu noua avocată a lui Vlad, care îşi face reclamă pe TikTok într-un mod mai puţin obișnuit. Aceasta a postat zeci de clipuri pe Tik Tok, inclusiv din destinații exotice.

Citeşte şi: "Reflexele sunt afectate complet" | Simptomele unui şofer drogat, explicate în urma unui experiment Antena 3 CNN

Într-un alt clip, cu Codul Penal în mână şi într-o costumație sumară, avocata fredonează cuvintele cunoscutei melodii ”Viața noastră” de la BUG Mafia feat Adriana. 

”Tu dormi? Nu dormi!
Dacă ști frate sa furi, fura tu cum știi!
Dacă poți frate sa bei, atunci bea tu pentru toți!
Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!”, sunt cuvintele fredonate de tânăra avocată devenită vedetă pe Tik Tok.

Citeşte şi: Imagini scandaloase cu Vlad Pascu în Vama Veche, cu puţin timp înainte de a produce accidentul care a luat viaţa a doi tineri

Reamintim că, Vlad Pascu este șoferul drogat care a provocat o adevărată tragedie în stațiunea 2 Mai. Opt tineri, două fete şi șase băieți, au fost victime sigure. Mergeau dinspre Vama Veche spre localitatea 2 Mai. Mai aveau doar câteva sute de metri până să intre în sat când au fost loviți din spate de maşina condusă de Vlad Pascu. Roberta şi Sebi au murit pe loc. Impactul a fost atât de puternic încât fata a fost aruncată la 15 metri distanță.

×
Parteneri
x close