Antena 3 CNN Emisiuni În fața națiunii Generalul de brigadă Marius Crăciun, despre Vladimir Putin: "Nu mai e decât un pas până la o viitoare arestare"

Generalul de brigadă Marius Crăciun, despre Vladimir Putin: "Nu mai e decât un pas până la o viitoare arestare"

Generalul de brigadă Marius Crăciun declară că preşedintele rus Vladimir Putin este "în cădere liberă".

Marius Cr?ciun
Generalul de brigadă Marius Crăciun, despre Vladimir Putin: "Nu mai e decât un pas până la o viitoare arestare" Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    21 Apr 2022   •   19:39

"Putin este într-un deficit de imagine, aş putea spune că este chiar în cădere liberă datorită atrocităţilor de pe front, datorită scufundării navei Moscova şi toate astea coroborate şi cu miile de soldaţi şi elemente de tehnică de luptă pe care le-a pierdut Rusia până acum", a spus generalul Marius Crăciun la emisiunea "În faţa naţiunii cu Sabina Iosub" de la Antena 3.

Putin transmite un mesaj poporului său că Rusia nu este înfrântă, nu este afectată de aceste pierderi. "Pe de altă parte, este un pic îngrijorat cred eu, el şi comandaţii armatei, de masacrele care s-au întâmplat, de faptul că pot fi destul de uşor dovedite", susţine generalul Crăciun.

"Tehnologia modernă, telefonia mobilă, convorbirile, prezenţa pot fi dovedite foarte uşor şi de acolo nu mai e decât un pas până la o viitoare arestare, măcar o introducere într-un tribunal internaţional penal în domeniul ororilor acestui război", a mai spus generalul.

Kremlinul dezvăluie planurile de Paște ale președintelui rus Vladimir Putin

Ca de obicei, președintele rus Vladimir Putin va participa la slujbele de Paște, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, jurnaliştilor.

De cealaltă parte, în Ucraina, sărbătorile Pascale nu vor arăta deloc ”tradițional”. Liderul Bisericii Ortodoxe din țară le-a cerut credincioșilor să renunțe la slujbele de Paște, îndoindu-se că trupele lui Putin vor înceta bombardamentele în zilele de sărbătoare.

×
Subiecte în articol: Marius Crăciun Vladimir Putin
Citește mai multe din În fața națiunii
» Vezi toate știrile din În fața națiunii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close