Antena 3 CNN Actualitate Locale „Să vedem și numele de pe uniformă”: Un jandarm a fost filmat când se săruta cu o minoră, pe o bancă din Baia Mare

„Să vedem și numele de pe uniformă”: Un jandarm a fost filmat când se săruta cu o minoră, pe o bancă din Baia Mare

jandarm sarut minora baia mare
Jandarm filmat când se sărută cu o minoră, pe o bancă din Baia Mare. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    12 Iul 2024   •   20:30

Este anchetă în cazul unui jandarm care a fost surprins sărutând o minoră pe o bancă, în apropierea Gării din Baia Mare.

Cel care a filmat întreaga scenă este chiar fostul iubit al tinerei. Acesta a spus autorităţilor că fata are 16 ani şi că omul legii ar fi fost în timpul serviciului.

„Să vedem și numele de pe uniformă. Domnul, polițist, prezentați-vă vă rog frumos”, spune acesta, în timp ce îi filmează pe cei doi îndrăgostiți.

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș face următoarele precizări :

Confirmăm faptul că bărbatul din imaginea video este cadru al unității noastre și se afla în timpul executării serviciului de asigurare a ordinii publice în zona Gării CFR Baia Mare.

Menționăm faptul ca la nivelul Jandarmeriei Maramureș s-au dispus cercetări prealabile, fiind constituită o comisie de verificare a tuturor aspectelor. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință, conform prevederilor legale.

×
Subiecte în articol: Baia Mare jandarm sarut filmat fostul iubit
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close