Antena 3 CNN Emisiuni În fața națiunii Imperiul imobiliar al familiei lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a omorât doi tineri la 2 Mai

Imperiul imobiliar al familiei lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a omorât doi tineri la 2 Mai

Apar noi date despre averea familiei lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani drogat la volan care a omorât doi tineri la 2 Mai.

BeFunky-collage - 2023-08-23T220542.575
Imperiul imobiliar al familiei şoferului drogat care a omorât doi tineri la 2 Mai
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2023   •   22:10

Imperiul imobiliar al familiei lui Vlad Pascu cuprinde peste 300 de proprietăți imobiliare. Potrivit newsweek.ro, ele sunt deținute de Pascu Claudiu, Mihai și Miruna, părinții lui Vlad Pascu.

Cele mai multe se regăsesc în zona de nord a Bucureștiului Herăstrău. Aici, cei doi dețin sau au deținut zeci de apartamente în două blocuri de patru etaje, construite pe niște străduțe înguste. Au intrat în conflict cu cei cărora le-au vândut aceste apartamente, având numeroase procese pe rol cu asociațiile de proprietari din cele două imobile.

Tatăl tânărului locuiește într-o vilă situată într-o altă zonă exclusivistă din spatele Casei Presei din București, achiziționată de la familia fostului arhitect-șef al Capitalei, Adrian Bold.

Citeşte şi: "Mă omori! Am sărit pe podul ăla": Imagini scandaloase cu tatăl beizadelei care a ucis în 2 Mai, la volan

Cele mai importante proprietăți imobiliare le familiei Pascu sunt două blocuri construite recent, situate în imediata apropiere a Parcului Herăstrău. Prețul pe metru pătrat construit în zonă este de circa două 3.000 euro pe metru pătrat.

Experții imobiliari consultați de News Week România au evaluat cele două blocuri la 2-3 milioane de euro fiecare. Numele celor doi Pascu seniori sunt menționate în zeci de procese pe portalul instanțelor de judecată.

Familia Pascu mai deține alte apartamente și în blocuri mai exclusiviste, aflate în imediata vecinătate a celor două pe care le-au construit. Pascu Mihai are domiciliu într-un mic ansamblu rezidențial format din câteva vile impozante, situat în spatele Casei Presei, la doi pași de sediul Administrației Domeniului Public Sector 1. Cele patru vile au aparținut lui Bucur Maria, actuala parteneră de viață a fostului arhitect-șef al Capitalei, Adrian Bold.

Citeşte şi: Imagini cu mama șoferului drogat care a ucis doi tineri, postate pe rețelele sociale

O fostă judecătoare la acuzat zilele trecute pe Pascu Mihai că împrumuta bani cu camătă, pentru ca ulterior să preia abuziv casele celor pe care i-a împrumutat.

Jurnaliștii de la Rise Project au scris că tatăl șoferului drogat a cumpărat o bucată din Parcul Verdi, pe care a reușit să o vândă Primăriei Municipiului București cu 2,8 milioane de euro.

Citeşte şi: Filiera relațiilor familiei beizadelei ucigaşe din 2 Mai. O judecătoarea face dezvăluiri

 

×
Parteneri
x close