Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Cristian Popescu Piedone nu crede în sondaje: ”Lumea nu se mai duce după fentă”

Cristian Popescu Piedone nu crede în sondaje: ”Lumea nu se mai duce după fentă”

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a comentat pe baza datelor ultimului sondaj CURS privind alegerile locale.

BeFunky-collage (74)
Cristian Popescu Piedone nu crede în sondaje: ”Lumea nu se mai duce după fentă”
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iun 2024   •   20:09

Ultimul sondaj CURS, publicat astăzi, care arată cea mai recentă radiografie în bătălia pentru Primăria Capitalei, îl plasează pe Cristian Popescu Piedone pe locul trei, cu un procent 16%.

Pe locul întâi se află Nicușor Dan, cu un procent de 30%, urmat de Gabriela Firea, aproape la egalitate, cu un procent de 29%.

Piedone: „O să avem surpriza pe data de 9, la vot”

Cu patru zile înainte de alegerile locale, Cristian Popescu Piedone susține că nu crede în sondaje și își pune încrederea în cetățeni, că vor vota pe baza rațiunii și nu se vor lăsa influențați de cifre.

„Chiar dacă port ochelari să știți că nu văd și nu mă interesează asemenea sondaje. Probabil ele, așa cum au spus și alți contracandidați, reprezintă o fotografie a momentului.

Din păcate, aceste fotografii s-au schimbat cu o repeziciune atât de mare, încât cetățenii sunt derutați de către anumite formațiuni politice, care aruncă în ceață asemenea sondaje și o spun cu toată responsabilitatea.

Tot ce pot să vă spun este că eu, Cristian Popescu Piedone, sunt personal exponentul unor asemenea sondaje fake. În 2020, toate casele de sondaje a opiniei publice nu-mi dădeau nicio șansă la Primăria Sectorului 4, mă puneau la fel. Aici sunt onorabil, pus pe trei.

Majoritatea acestor case de sondaje aruncă doar în timpul campaniei electorale. Li se comandă, dar li se comandă cu intenție, pentru derutarea cetățeanului.

Lumea nu se mai duce după fentă și o să avem surpriză pe data de 9, la vot. Tot ce pot să spun, oameni buni, un mesaj simplu. Lăsați-le naibii de sondaje, oricum sunteți amețiți.

Nicușor Dan, în matematica lui, chiar știe anumite lucruri și știu și ei partidele. Cancelariile partidelor au sondajele reale. Cu tot respectul pentru doamna Gabriela Firea, nu poate fi pe locul doi niciodată”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în cadrul emisiunii ”În fața națiunii”.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Putin spune că va lua „în serios” propunerile de pace ale lui Trump
x close