Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cântăreț de muzică populară a fost arestat pentru că ar fi violat copii, la lecțiile de canto. Artistul s-a baricadat în casă când a venit Poliția

Un cântăreț de muzică populară a fost arestat pentru că ar fi violat copii, la lecțiile de canto. Artistul s-a baricadat în casă când a venit Poliția

aurica totolici
Cântărețul de muzică populară Aurică Totolici. Sursa foto: captură Favorit TV
de Mia Lungu    |    Andreea Borboros    |    10 Iul 2024   •   20:44

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din Galați a fost arestat preventiv pentru că ar fi violat copii. Aurică Totolici i-ar fi abuzat sexual chiar pe băieții pe care îi învăța să cânte. La sosirea polițiștilor, artistul s-a baricadat în casă, așa că agenții au fost nevoiți să spargă ușa locuinței, pentru a-l duce la audieri.

Cântăreții de muzică populară din Galați sunt în stare de șoc la aflarea veștii că unul dintre colegii lor, un reputat profesor de canto și solist, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșire a infracțiunii de relații sexuale cu minori.

Totul a ajuns la urechile anchetatorilor, cei care, în urma probelor administrate, au reușit să stabilească faptul că raporturile sexuale dintre profesorul de canto și minori au început încă din luna septembrie a anului trecut și până în prezent.

Primele victime identificate de anchetatori sunt doi frați de 14, respectiv 16 ani. Mai mult decât atât, potrivit anchetei, se pare că acțiunile sexuale ar fi avut loc chiar la domiciliul cântărețului de muzică popular, motiv pentru care anchetatori au și descins la locuința acestuia.

În momentul în care cântărețul de muzică populară a observat mascații la poarta sa, s-a baricadat în casă, încercând să scape, însă nu a reușit să facă acest lucru. Mai mult decât atât, anchetatorii au reușit să ridice mai multe probe, inclusiv de la locuința acestuia.

Poliția din Galați face un apel la potențialele victime ale bărbatului. Cei care au ceva de declarat cu privire la faptele săvârșite în locuința acestuia sunt rugați să le reclame autorităților.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close