În cea de-a şaptea ediţie a emisiunii "Gătit la costum", sezonul 4, Ştefan Lungu l-a avut ca invitat special pe Dj-ul Valeron.
Alături de gazda emisiunii, Valeron gătit un preparat tradițional grecesc, souvlaki.
Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.
DJ-ul preferat al milionarilor din Mykonos a pășit și în bucătăria lui Ștefan Lungu. Dj Valeron a vorbit despre petrecerile din Grecia, dar și despre proiectele pe care le are în România.
Souvlaki, rețeta lui Valeron
Ingrediente souvlaki
- ulei de măsline
- usturoi
- zahar 25gr
- 200 ml vin alb
- 50 ml oțet
- pătrunjel verde
- sare
- 500 gr carne de vită
- 250 gr făină
Mod de preparare
Se taie carnea felii și se făinează. Se lasă aproximativ 10 minute în făină. Între timp, usturoiul se taie felii și se pune la prăjit. Se adaugă puțin zahăr, vin alb și oțet. Se poate pune și o lingură de făină. În compoziția rezultată se pun apoi bucățile de carne.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.