Cristina Jacob, regizorul unora dintre cele mai de succes filme românești din ultimii ani, a gătit alături de Ştefan Lungu o reţetă clasică, dar foarte gustoasă.
Reţeta de şniţelul de pui cu piure de cartofi a ieşit conform aşteptărilor invitatei. În mai puţin de 30 de minute reţeta a fost gata şi numai bună pentru degustat.
Şniţel de pui cu piure de cartofi, reţeta Cristinei Jacob într-o nouă ediţie a emisiunii "Gătit la costum", sezonul 3
› Vezi galeria foto ‹
Ingrediente
- 250 gr piept de pui feliat
- 200 gr pesmet
- 2 ouă
- unt
- lapte
- cartofi
- sare
- ulei de măsline
- ulei de floarea soarelui pentru prăjit
- sare, piper
Mod de preparare
Pieptul de pui feliat se bate cu un ciocănel de bucătărie pentru a fi frăgezit. Se trece prin oul bătut şi prin pesmet, apoi se pune la prăjit.
Piureul este făcut din cartofi bine fierţi. Se adaugă unt şi puţin lapte. Se adaugă sare şi piper după gust.