Atât ca om de televiziune, cât şi ca mamă a doi copii, Sonia Argint este preocupată de un stil de viață sănătos, iar acest aspect se reflectă în atenția pe care o acordă alimentației.
Mai mult decât atât, invitata lui Ștefan Lungu a mai povestit și despre cum se desfășurau sărbătorile de iarnă în copilărie, dar și care erau preparatele care se găseau pe masa familiei.
Iar pentru a completa aromele festive, recomandăm asocierea cu un pahar de vin roșu, Rosturi de la Crama DeMatei. Trei soiuri alese pentru a reprezenta regiunea Dealu Mare într-un asamblaj propriu ce creează un vin echilibrat, amplu, cu aciditate și taninuri bine integrate. Arome complexe ce pornesc de la fructele negre de pădure, trec prin cele roșii dulci și se încheie cu cele elegante de ciocolată amară, mirodenii și lichior de Migdale.
Rețetă sarmale cu mămăliguță
- Foi de varză acră
- Carne de vită
- Orez basmatic 40 gr
- Mărar 1 legătură
- Sos de roșii 100 ml
- Ceapă taiata mărunt
- 2 cătei de usturoi
- Morcov 1 buc
- Cimbru verde
- Piper
- Fulgi de ardei iute
- Mărar uscat
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor