Reţetă de spanac ardelenesc, un preparat plin de savoare
Ingrediente
- Spanac 500 gr
- 2 ouă
- unt
- lapte 250 ml
- sare
- usturoi
- mălai pentru mămăligă
Mod de preparare
Se fierbe spanacul. Se scurge într-o sită şi se toacă mărunt. Într-o tigaie se căleşte usturoiul în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se amestecă cu laptele, treptat. Până ajunge să aibă o consistenţă. Se face o mămăligă tare şi se prăjesc separat două ouă.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă și duminică, de la 13:30, Antena 3 le aduce pasionaților de gastronomie un proiect de cooking show, unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale. Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoana care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.