Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Jumere cu ou frământat, reţeta lui Paul Ipate în ediţia 15 "Gătit la costum", sezonul 2

Jumere cu ou frământat, reţeta lui Paul Ipate în ediţia 15 "Gătit la costum", sezonul 2

Georgiana Adam
<1 minut de citit Publicat la 14:15 13 Aug 2022 Modificat la 14:15 13 Aug 2022
jumari cu ou framantat reteta lui paul ipate in editia 15 gatit la costum sezonul 2
Jumări cu ou frământat, reţeta lui Paul Ipate în ediţia 15 "Gătit la costum", sezonul 2 Sursa foto: Antena 3

Jumări cu ou frământat, reţeta lui Paul Ipate

Ingrediente

  • Carne de porc grasă
  • Grăsime de porc
  • Usturoi
  • Boia dulce
  • Sare
  • Piper boabe
  • Cimbru verde

Mod de preparare jumări cu ou frământat, reţeta lui Paul Ipate în ediţia 15 "Gătit la costum", sezonul 2

Pentru început, carnea se taie în bucăţi mari. Se lasă la călit până când se topeşte o parte din untură. Se condimentează cu piper, cimbru, boia, dar şi usturoi gust. Aceste jumări delicioase cu ou frământat se pot servi alături de o porţie zdravănă de mămăligă.

×
x close