Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Înot către speranțe deschise. Mihai Badea se pregătește să străbată Lake Powell în cursa spre Casa dintre Brazi din Zărnești

Înot către speranțe deschise. Mihai Badea se pregătește să străbată Lake Powell în cursa spre Casa dintre Brazi din Zărnești

Mihai Badea
Mihai Badea, românul care se pregătește să străbată Lake Powell în cursa spre Casa dintre Brazi din Zărnești. Foto: Antena 3 CNN
23 Iun 2024   •   14:12

Ştefan Lungu a gătit alături de Mihai Badea, iar preparatul copilăriei ales de către acesta ca provocare gastronomică pentru gazda emisiunii a fost mâncarea de conopidă.

Prânzul împreună cu familia este întotdeauna cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul ales de către Mihai este unul absolut delicios.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Românul Mihai Badea, invitatul lui Ştefan Lungu, va înota întreaga lungime de 130 km a lacului Lake Powell, o performanță rar întâlnită.

Până acum, doar trei persoane au mai înotat continuu o astfel de distanță, iar doar Sarah Thomas a mai traversat lacul Powell în 2016. Mihai își propune un timp mai bun și speră să fie susținut de gânduri pozitive.

Evenimentul va atrage atenția internațională și va contribui la strângerea de fonduri pentru construirea unui proiect caritabil numit "Casa dintre Brazi", visul său de suflet.

Mihai Badea, în vârstă de 51 de ani, fost poloist și militar, acum își antrenează singur abilitățile de înot. Este soț și tatăl a doi copii.

Mihai a mărturisit că se simte motivat de gândurile bune ale copiilor cu dizabilități ocrotiți de Fundația Copii în Dificultate, proveniți din familii aflate în dificultate. Anul trecut, a înotat 115 km fără oprire pe Dunăre, timp de 30 de ore, înfruntând valuri și curenți puternici, în special pe timp de noapte, pentru a susține această cauză.

×
Subiecte în articol: Gătit la costum Mihai Badea
Citește mai multe din Gătit la costum
» Vezi toate știrile din Gătit la costum
Cele mai noi știri
Parteneri
x close