Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Gusturi din copilărie și povești de viață: O călătorie culinară cu Ștefan Lungu și Adi Nartea, într-o nouă ediţie "Gătit la costum"

Gusturi din copilărie și povești de viață: O călătorie culinară cu Ștefan Lungu și Adi Nartea, într-o nouă ediţie "Gătit la costum"

Într-o atmosferă plină de voie bună, Ștefan Lungu și Adi Nartea au adus bucurie cu o masă delicioasă, plină de amintiri din copilărie. Ediția s-a filmat într-un cadru aparte, la iarbă verde, unde cei doi au gătit la tuci, aducând astfel un strop de tradiț
Într-o atmosferă plină de voie bună, Ștefan Lungu și Adi Nartea au adus bucurie cu o masă delicioasă. FOTO: antena3.ro
de I.D.    |    22 Oct 2024   •   16:00

Într-o atmosferă plină de voie bună, Ștefan Lungu și Adi Nartea au adus bucurie cu o masă delicioasă, plină de amintiri din copilărie. Ediția s-a filmat într-un cadru aparte, la iarbă verde, unde cei doi au gătit la tuci, aducând astfel un strop de tradiție și autenticitate. 

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Adi Nartea a adus în discuție încă de la începutul emisiunii un preparat drag inimii sale, balmoşul: „Balmoșul este mâncarea copilăriei mele. Bunica făcea din smântână de bivoliță crescută în curte. Gustul ăla nu l-am mai descoperit decât undeva în Bucovina.”, a mărturisit Adi.

Pe lângă bucuria gătitului, Adi Nartea a mai vorbit şi despre carieră şi pasiunile sale. „Am început ca model, dar pe parcurs mi-am dat seama că vreau să fac actorie. M-am angajat la o agenție de casting ca să fiu aproape de industria asta.” Această călătorie a fost plină de provocări, dar a dus la descoperirea de sine și la împlinirea visurilor. 

Povestea din spatele filmului „Iubire cu parfum de lavandă” a fost și ea în centrul atenției. „Un fotbalist suferă un accident și trebuie să se retragă din carieră. Vine să se reconecteze cu trecutul său și se îndrăgostește de proprietara unei ferme de lavandă”, a explicat Adi Nartea, descriind esența poveștii. 

Acțiunea are loc într-o zonă numită Podișor, unde personajul principal descoperă un tărâm plin de lavandă. Această atmosferă îi oferă ocazia să se îndrăgostească, ceea ce adaugă un element romantic poveștii. Personajul principal se îndrăgostește de proprietara acestui loc, un personaj feminin pe nume Ana, interpretat de Mihaela Prosan.

Cât despre experienţa "Asia Express", Adi Nartea a vorbit provocările cu care se confruntă participanții în timpul competiției. El subliniază că show-ul nu este doar o simplă competiție de supraviețuire, ci și o călătorie de descoperire personală, în care concurenții învață să colaboreze, să depășească obstacolele și să se adapteze la diverse culturi și situații. "Această competiție ne învață nu doar să ne adaptăm la provocările externe, ci și să ne descoperim adevărata putere interioară, să construim legături autentice și să ne bucurăm de fiecare moment, chiar și în cele mai dificile situații.", a mai spus Adi Nartea.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

×
Parteneri
x close