Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum De la baschet de performanţă la echitaţie. Alexia Apostolescu, invitata lui Ştefan Lungu într-o nouă ediţie Gătit la costum

De la baschet de performanţă la echitaţie. Alexia Apostolescu, invitata lui Ştefan Lungu într-o nouă ediţie Gătit la costum

Alexia Apostolescu este participantă în circuitul Global Champions, care reuneşte cei mai buni cai din lume. Tânăra a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum.

de la baschet de performanta la echitatie alexia apostolescu invitata lui stefan lungu
De la baschet de performanţă la echitaţie. Alexia Apostolescu, invitata lui Ştefan Lungu într-o nouă ediţie Gătit la costum Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2024   •   14:00

Alexia Apostolescu a gătit alături de gazda emisiunii "Gătit la costum" în ediţia din acest weekend.

Preparatul care îi aduce aminte Alexiei de perioada copilăriei este unul tradiţional, pe care Ştefan Lungu l-a pregătit ca la carte, cum de altfel ne-a şi obișnuit.

Prânzul împreună cu familia este întotdeauna cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul copilăriei ales de către Alexia este unul absolut delicios şi cu tradiţie în bucătăria românescă.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Printre poveşti şi amintiri din copilărie, Alexia a povestit cum a început pasiunea ei pentru hipism. "Pasiunea mea a venit spontan. Nu credeam că voi dezvolta o astfel de pasiune. Mi-a plăcut sportul foarte mult de mică.", a spus tânăra.

Totodată, Alexia a mai povestit şi cum a trecut de la baschet de performanţă la echitaţie. "Am făcut baschet de performanţă până la vârsta de 14 ani. Am fost şi campioană europeană.

Apoi, fiind în drum spre Bucureşti, m-am oprit la o bază sportivă de echitaţie. Mi-am luat câteva ore să văd cum este. Apoi, încet, încept, am observat că toţi aveau un cal personal, aşa că mi-am dorit şi eu unul. Am început să caut pe Google, ca şi cum un cal ar fi un tricou pe care îl poţi cumpăra de pe internet.", a mai spus aceasta.

Ingrediente salata boeuf

  • 2-3 cartofi;
  • 2-3 morcovi;
  • 100 g carne de pui fiartă în supă;
  • 3 castraveți acri;
  • 3 gogoşari
  • un gălbenuș;
  • 50-60 ml ulei;
  • două lingurițe de muștar;
  • zeama de la 1/2 lămâie;
  • sare și piper.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3 CNN

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor

×
Subiecte în articol: Gătit la costum Ștefan Lungu
Citește mai multe din Gătit la costum
» Vezi toate știrile din Gătit la costum
Cele mai noi știri
Parteneri
x close