Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Cocktail de râsete, amintiri și povești din spatele camerei. Mircea Bravo, invitatul lui Ştefan Lungu

Cocktail de râsete, amintiri și povești din spatele camerei. Mircea Bravo, invitatul lui Ştefan Lungu

Ioana Dobre
3 minute de citit Publicat la 14:30 09 Noi 2024 Modificat la 14:18 14 Noi 2024
mircea bravo
Mircea Bravo, în timpul emisiunii Gătit la costum. FOTO: antena3.ro

Mircea Bravo a fost invitatul lui Ștefan Lungu în bucătăria "Gătit la Costum”. Cei doi au dat startul unei conversații captivante, în care nu doar preparatele culinare, ci și amintirile din copilărie și momentele de cotitură din carierele lor au fost discutate cu umor și sinceritate.

Mircea Bravo, cu stilul său inconfundabil, a adus în prim-plan nu doar povestiri din viața de zi cu zi, ci și lecțiile pe care le-a învățat pe parcursul călătoriei sale profesionale, de la primii pași în online până la succesul cinematografic pe care îl trăiește astăzi. 

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Mircea a povestit despre copilărie, despre "macaroanele cu sos de roșii" pe care le mânca până nu mai putea și despre cum, în perioada respectivă, îl vedeai pe el cuminte, tocilarul din Beclean, dar cu o dorință nebună de validare. „Părinții și bunicii erau mândri de mine pentru că eram primul în clasă… dar eu voiam mai mult. Voiați și validare socială, nu? Să fii și tu cineva!” spunea Mircea, amintindu-și cu nostalgie de acele vremuri. 

Apoi, dintr-o dată, discuția a luat o turnură interesantă, iar Mircea a dezvăluit cum a ajuns să se apuce de farse și clipuri virale pe YouTube. „A început cu demisia de la job”, povestea el, „primul meu clip a fost o farsă în Cluj, am luat bătaie pe bune, dar am învățat să fac audiență și să fiu în centrul atenției! Ăsta a fost momentul în care mi-am dat seama că ăsta e drumul meu.” Râde, dar în spatele zâmbetului se ascund și lecțiile învățate de-a lungul timpului: „Până la urmă, dacă ești sincer și faci ce îți place, succesul vine de la sine.”

Macaroanele cu sos de roșii, preparatul copilăriei: „dar și pâinea cu cârnați era o nebunie! Mama îmi făcea și nici nu mă săturam!”. Aici, atmosfera în bucătărie s-a destins și mai mult. Deși povestea despre copilărie lăsa impresia unui băiat cuminte și fără prea multe griji, Mircea a fost întotdeauna o combinație de om serios și cu mult umor.

Cât despre succesul său viral, așa cum ne-a obișnuit, Mircea nu și-a lăsat niciodată ego-ul să pună stăpânire pe el. „Am testat tot ce se putea. Nu am avut o strategie exactă, am lăsat lucrurile să vină de la sine”, povestea el. „Dar când am înțeles că fac ceea ce-mi place, mi-a fost mult mai ușor să aleg ce vreau să fac în viață.” 

Desigur, întrebările curgeau și despre schimbările din viața lui Mircea: „Cum te-ai simțit când ai devenit tată?” a întrebat Ștefan. Răspunsul a venit calm, dar cu o oarecare intensitate: „E o provocare. Știi, acum îmi pun telefonul într-un dulap și mă uit la copil fără să mă gândesc la nimic altceva. E atât de important să trăiești în prezent, să îți oferi toată atenția. Și tu, ca părinte, ajungi să înveți ce înseamnă cu adevărat să fii fericit.” 

Și cum de obicei, întreaga discuție a ajuns și la partea mai ușor de înțeles și mai apropiată de toți, mai ales când vorbim despre proiectele sale cinematografice. Mircea a povestit despre filmul său despre moarte, nunți și moșteniri, despre cum s-a născut ideea și despre cum reușește să jongleze cu umorul, dar și cu realitatea vieții. „Pentru că la urma urmei, românii au nevoie să râdă”, a adăugat el. „Iar eu vreau să le ofer asta, să le dau un motiv să se deconecteze și să râdă din toată inima.”

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

×
x close