Ștefan Lungu a pregătit împreună cu E.S. David Saranga chifteluţe de vită în sos de roşii, o reţetă mult îndrăgită de către Ambasadorul Israelului în România.
În ediţia 7 "Gătit la costum", sezonul 2, Ştefan Lungu l-a avut ca invitat special David Saranga, Ambasadorul Israelului în România, fost consilier în cadrul Ambasadei Israelului în SUA, responsabil de relațiile cu mass-media și afacerile publice la New York, dar şi fost șef al Departamentului de legătură cu Parlamentul European, în cadrul delegației israeliene la UE.
Reţetă chifteluţe de vită în sos de roşii, reţeta preferată a Ambasadorului Israelului, E.S. David Saranga
Ingrediente lipie
- Faina 500 gr
- Drojdie uscata 10 gr
- Sare o lingurita
- Zahar o lingurita
- Apa 600 ml
Ingrediente chifteluţe de vită în sos de roşii
- Carne tocată din pulpă de vita 500 gr
- Ceapă roşie 1 buc
- O linguriţă de boia dulce
- Usturoi 3-4 căţei
- 1 morcov
- 1 ou
- O legătură de pătrunjel
- Ras el hanut 2 linguri
- Ulei de măsline
- Sos de roşii pasat
- Făină pentru a fi rostogolite
Pentru sos
- Ceapă tăiată felii mari
- Piper
- Sos roşu sau roşii conservate integral
- Busuioc
- Ulei
- Usturoi
- Sare
- Ras el hanut 2 linguri
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 le aduce pasionaților de gastronomie un proiect de cooking show, unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.