Reţetă de chiftele cu cartofi tăiaţi felii şi copţi pe plită cu sare grunjoasă
Ingrediente
Pentru chiftele
- carne de vită tocată
- cimbru
- ceapă tocată mărunt
- Sare şi piper
- 1 ou
- făină şi ou
- ulei
- mărar
Mod de preparare
Carnea de vită se amestecă cu oul, ceapa tocată mărunt, cimbru, sarea şi piperul. Bilele formate se înmoaie în oul bătut şi apoi în făină. Se prăjesc în ulei încins sau direct pe plită.
Pentru Jojo am ales ca această compoziţie să o pun în aluat de plăcintă. Se bagă la cuptor la 180 grade pentru 20 minute. Cartofii se taie felii şi se pun pe plita încinsă.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă și duminică, de la 13:30, Antena 3 le aduce pasionaților de gastronomie un proiect de cooking show, unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale. Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoana care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.