Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Chef Joseph Hadad a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum: "Preţuiesc foarte mult mâncarea"

Chef Joseph Hadad a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum: "Preţuiesc foarte mult mâncarea"

Chef Joseph Hadad a gătit alături de gazda emisiunii "Gătit la costum". De această dată, Ştefan Lungu a fost cel care a păşit în bucătăria chef-ului, alături de care a pregătit un preparat delicios şi savuros, chiftele tunisiene.

chef joseph hadad gateste alaturi de stefan lungu intr o noua editie gatit la costum
Chef Joseph Hadad a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum: "Preţuiesc foarte mult mâncarea" Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2024   •   09:14

Chef Joseph Hadad a gătit alături de gazda emisiunii "Gătit la costum" în ediţia din acest weekend. Ştefan Lungu nu a avut o sarcină uşoară în această ediţie, a fost nevoit să pună mâna la treabă şi să ţină pasul de renumitul chef.

Preparatul care îi aduce aminte lui Joseph de perioada copilăriei este unul tradiţional, chiftelele tunisiene.

Prânzul împreună cu familia este întotdeauna este cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul copilăriei ales de către chef este unul absolut delicios şi ideal pentru o zi de weekend în familie.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Chef Joseph Hadad s-a născut într-o familie cu tradiție în gastonomie. Mama acestuia era de origine marocană și tatăl tunisian. Acesta a povestit că a făcut școala de bucătari la îndemnul tatălui său, bucătar al premierului israelian.

Totodată, la vârsta de 19 ani este încorporat în armată până la vârsta de 21 de ani. După stagiul militar, Joseph este angajat la Dan Carmel Hotel ca ajutor de bucătar.

Joseph a mărturisit că este cunoscător a peste 2000 de rețete. Mai mult decât atât, acesta a mai spus că a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein.

Reţetă de chiftele tunisiene

Ingrediente

  • 5 cartofi;
  • o ceapă;
  • 200 g carne tocată de vită;
  • 1 legătură pătrunjel;
  • 2 ouă;
  • 100 g pesmet;
  • sare;
  • piper;
  • boia de ardei.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3 CNN

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close