Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Borş de fasole cu mămăligă, reţeta lui Daniel Buzdugan în ediţia 5 "Gătit la costum", sezonul 4

Borş de fasole cu mămăligă, reţeta lui Daniel Buzdugan în ediţia 5 "Gătit la costum", sezonul 4

Redacția Antena 3 CNN
1 minut de citit Publicat la 14:15 11 Mar 2023 Modificat la 14:15 11 Mar 2023
bors de fasole cu mamaliga reteta lui daniel buzdugan in editia 5 gatit la costum sezonul 4
Borş de fasole cu mămăligă, reţeta lui Daniel Buzdugan în ediţia 5 "Gătit la costum", sezonul 4 Sursa foto: Antena3 CNN

În cea de-a cincea ediţie a emisiunii "Gătit la costum", sezonul 4, Ştefan Lungu l-a avut ca invitat special pe Daniel Buzdugan, una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România.

Reţetă borş de fasole cu mămăligă, reţeta lui Daniel Buzdugan

Ingrediente

  • ceapă;
  • morcov;
  • rădăcină de păstârnac;
  • ţelină;
  • sos de roşii;
  • sare si piper;
  • cimbru verde;
  • borş de tărâţe;
  • usturoi;
  • fasole cu boabe mari;
  • pătrunjel.

Mod de preparare borş de fasole cu mămăligă, reţeta lui Daniel Buzdugan

Pentru reţeta de borş de fasole cu mămăligă este nevoie, pentru început, de călirea tuturor rădăcinoaselor. Se adaugă sare şi piper după gust. Rădăcinoasele se lasă la călit şi se adaugă apoi sosul de roşii. Peste se adaugă borşul şi vărsăm boabele de fasole precălite şi fierte în 2, chiar 3 ape. Punem apa şi spre final, adăugăm şi restul de borş acru, pe care îl încălzim puţin. La final, se pune pătrunjel pentru un strop de savoare şi culoare.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

×
x close