Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Radio ZU, de 16 ani în topul preferinţelor. Daniel Buzdugan: "Într-o vreme în care nimic nu rezistă, să fii de 16 ani în sufletul oamenilor e un miracol"

Radio ZU, de 16 ani în topul preferinţelor. Daniel Buzdugan: "Într-o vreme în care nimic nu rezistă, să fii de 16 ani în sufletul oamenilor e un miracol"

Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio la nivelul publicului comercial din Bucureşti. De altfel, la nivel naţional, Radio ZU atinge cel mai mare număr de ascultători unici din ultimii 8 ani. 

de Georgiana Adam    |    27 Mai 2024   •   17:47

29 septembrie 2008 este data la care RADIO ZU începea să scrie istorie in lumea radioului romanesc. 16 ani mai tarziu, este ascultat zilnic de peste doua milioane de ascultători unici la nivel national.

„De atunci şi până acum, 27 mai 2024, noi am fost continuu numărul 1 pe Bucureşti. Nu a fost niciun alt radio, nici măcar pentru o lună sau pentru o zi! Să rămâi 16 ani în preferinţele cuiva nu ţine de pricepere sau de ceea ce ai învăţat, este vorba de o energie pentru care suntem recunoscători”, a declarat Mihai Morar.

„Ne pare rău că nu pot fi luaţi în calcul şi cei din Frankfurt, Stutthart, Londra. Cred că am dubla numărul de ascultători, dacă ar fi luaţi în calcul şi numărul fraţilor din diaspora, pe care îi iubim şi cărora le mulţumim că sunt cu inima şi urechea pe un radio românesc”, spune şi Daniel Buzdugan.

Radio ZU rămâne si in acest val cel mai ascultat post de radio la nivelul publicului comercial din Bucuresti si atrage peste 17% din totalul sferturilor de ora ascultate in Bucuresti. Față de valul similar din 2023, Radio ZU înregistrează o creștere de 13% a sferturilor de oră ascultate.

„Într-o vreme în care nimic nu rezistă, să fii de 16 ani în sufletul oamenilor e un miracol”, mai crede Daniel Buzdugan. 

În acest val, Radio ZU a fost ascultat de 1.000.100 ascultători unici la nivel urban. 

La nivel naţional, Radio ZU atinge cel mai mare număr de ascultători unici din ultimii 8 ani, fiind ascultat zilnic de peste 2.200.000 de ascultatori unici, în creştere cu 27% faţă de valul similar din 2023.

Şi Romantic FM creşte în preferințele publicului din București, înregistrând un număr de peste 108.000 de ascultători unici zilnic și o cotă de piață de 5.6 la sută. Față de valul anterior, Romantic FM are o creștere de +12% la nivelul ascultătorilor unici și de +17% la nivelul sferturilor de oră ascultate.

Cel mai longegiv radio privat românesc a crescut şi la nivelul publicului comercial.
În această primăvară este ascultat de peste 39.000 ascultători unici şi atrage 2.2% din totalul sferturilor de oră ascultate. 

Raportat la valul anterior, Romantic FM își consolidează audiența, având o creștere de +22% la nivelul ascultătorilor unici și de +16% la nivelul cotei de piață.

În online, Romantic FM a dezvoltat, şi platforma  Romantic PREMIUM care propune același conținut atractiv, dar fără publicitate.

×
Subiecte în articol: Radio ZU Daniel Buzdugan Mihai Morar
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
România va avea 8 centre de dezintoxicare și recuperare pentru dependenții de droguri
x close