Antena 3 CNN Emisiuni Decisiv "De ce ați făcut asta pe banii noștri?": Zeci de pasageri au ratat un zbor din Cluj după ce "Dorel" a tăiat mai multe cabluri din greșeală

"De ce ați făcut asta pe banii noștri?": Zeci de pasageri au ratat un zbor din Cluj după ce "Dorel" a tăiat mai multe cabluri din greșeală

Scandal pe Aeroportul Cluj-Napoca, unde zeci de pasageri au ratat un zbor către Franţa din cauza unor pene de curent care au defectat scannerele de securitate. Aeronava a decolat fără o parte dintre pasageri, după ce muncitorii au tăiat din greşeală mai multe cabluri. 

de Ioana Mircea    |    17 Mai 2024   •   17:25

Zeci de pasageri au fost nevoiți să aștepte ore întregi în Aeroportul din Cluj-Napoca, ieri seară, după ce scannerele pentru verificarea bagajelor s-au defectat pentru că muncitorii au tăiat din greșeală niște cabluri.

 Din această cauză, oamenii nu au putut înainta spre poarta de îmbarcare pentru zborul lor spre Paris.

Incidentul a afectat nu mai puțin de 43 de persoane, care au fost nevoite să rămână în aeroport, în timp ce avionul a decolat cu doar o parte dintre pasageri, după o așteptare de 40 de minute.

Pentru cei rămași la sol, autoritățile aeroportuare au pus la dispoziție un autocar cu care aceștia să fie transportați spre Franța.

"Suntem tratați mai rău ca animalele în 2024", a spus un pasager rămas la sol. "Dumneavoastră de ce ați făcut treaba asta pe banii noștri?", a întrebat o femeie.

O mamă cu copilul în brațe a afirmat că a întrebat la toate linile de security, iar răspunsul a fost că pot sta liniștiți că avionul nu pleacă fără ei. "Pe urmă a venit cineva din partea cealaltă să ne spună că a hotărât căpitanul că pleacă fără noi. Vi se pare normal?", a spus femeia.

×
Subiecte în articol: Cluj avion aeroport
Citește mai multe din Decisiv
» Vezi toate știrile din Decisiv
Cele mai noi știri
Parteneri
x close