Antena 3 CNN Emisiuni Decisiv Casa Albă de la Vaslui. Imagini impresionante cu moşia de faraon a lui Farmazon

Casa Albă de la Vaslui. Imagini impresionante cu moşia de faraon a lui Farmazon

Antena 3 CNN prezintă imaginile momentului, cu domeniul "Dallas de Vaslui", amenajat de faraonul denunţător, Emil Savin.

de Corina Matlinschi    |    25 Sep 2023   •   16:05

Imagini cu Casa Albă de la Vaslui, pentru că așa arată moșia familiei lui Farmazon, denunțătorul în șpaga de 1,2 milioane de lei, dată în portbagaj. Este o casă care măsoară 1.562 mp, cu un teren aferent de 12.000 mp, aflată la la 15 km de Bârlad, în județul Vaslui.

Impresionanta vilă este deținută de ginerele lui Farmazon, denunțătorul din această șpagă, care este și deputat PSD.

Reşedinţa are și portar la poartă, bariere, intrare în spate și lângă se află pensiunea Mira, pe care o deține tot familia lui Farmazon.

Am încercat să vorbim atât cu portarul, cât și cu cei de aici, de la pensiune, să luăm un punct de vedere, însă am fost refuzați.

Sorgamin este firma pe care fiica cea mică a lui Emil Savin o deține împreună cu sora ei, şi la care tatăl lor este director administrativ, potrivit referatului Direcției Naționale Anticorupție. O firmă care în ultimii cinci ani a încheiat contracte cu statul de aproape 50 milioane de euro, dintre care, 20 milioane de euro chiar cu Consiliul Județean Vaslui. 

 

×
Subiecte în articol: Emil Savin Farmazon Vaslui Dumitru Buzatu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close