Antena 3 CNN Emisiuni Decisiv Miniștrii de externe NATO participă la un dineu la Palatul Snagov, găzduit de Nicolae Ciucă

Miniștrii de externe NATO participă la un dineu la Palatul Snagov, găzduit de Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă va găzdui în această seară un dineu de lucru pentru miniștrii de Externe ai țărilor NATO. Printre cei care vor fi prezenți la Palatul Snagov se numără și secretarul de stat american Antony Blinken și ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba.

palatul snagov
Miniștrii de externe NATO participă la un dineu la Palatul Snagov, găzduit de Nicolae Ciucă Sursa foto: Facebook | Palatul Snagov
de Xenia Croitoru    |    Ioana Mircea    |    28 Noi 2022   •   17:08

Miniștrii de Externe din cadrul țărilor NATO au început să vină astăzi la București. În următoarele două zile are loc Interministeriala NATO, ce prevede discuții legate de securitatea în zona Mării Negre.

Principalul subiect de discuție va fi situația de pe frontul Ucrainei. De asemenea, ministrul român Bogdan Aurescu a anunțat că va discuta cu secretarul Blinken despre acordarea vizelor SUA pentru români.

În această seară la Palatul Snagov, vor fi discuții legate și de situația din Ucraina, dar și despre modul în care țările Uniunii Europene vor ajuta Ucraina mai departe, așa cum spuneau cei din Comisia Europeană, cum preciza Ursula von der Leyen, dar și liderii europeni în urmă cu câteva săptămâni în timpul Consiliului European.

Este foarte posibil să apară și noi măsuri adoptate privind întărirea securității în zona flancului estic. Rămâne de văzut care vor fi deciziile NATO în următoarele zile.

 

×
Subiecte în articol: Reuniune NATO la Bucureşti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close