Antena 3 CNN Politică Contul de Tinder al lui Vlad Voiculescu era, de fapt, al USR? Ștefan Pălărie: O idee „năzdrăvană” pentru campania electorală

Contul de Tinder al lui Vlad Voiculescu era, de fapt, al USR? Ștefan Pălărie: O idee „năzdrăvană” pentru campania electorală

tinder profimedia
USR Tineret a făcut campanie electorală pe un cont de Tinder | Sursă foto: Profimedia
de Andreea Ştefan    |    03 Iul 2024   •   23:23

După izbucnirea scandalului sexual la vârful USR, în care iubita europarlamentarului Vlad Voiculescu, Laura Ștefănuț, s-a despărțit de el după ce l-a acuzat că a înșelat-o și că și-a făcut cont de Tinder, senatorul USR Ștefan Pălărie a dezvăluit că, de fapt, contul de Tinder era al USR, folosit pentru campania electorală.

„Eu nu știu care sunt detaliile, știu doar că a și explicat dl. Vlad Voiculescu sau, mă rog, unul din trusturile de presă, au explicat că, de fapt, exista un cont de Tinder utilizat în campania electorală. O chestiune utilizată și în alte țări. Când a avut loc campania la locale, iar dl. Vlad Voiculescu era candidat pentru Primăria Capitalei la momentul respectiv, înainte de a hotărî că dl. Nicușor Dan va candida”, a spus Ștefan Pălărie în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN.

Platforma Tinder a fost creată exclusiv pentru dating, însă Ștefan Pălărie a insistat spunând că USR Tineret a făcut campanie electorală acolo, pe un model preluat dintr-o campanie a germanilor.

„Nu mint cu nimic. Știu că am fost în echipa de campanie din București la momentul respectiv. (...) A existat un moment în care cei de la USR Tineret, nu e niciun secret, au avut o idee năzdrăvană de a face campanie electorală pe acest site și acea inițiativă a ajuns la 50.000 de oameni. Era trecut ceva... cred că era Valentine s Day și cineva a spus: uite, candidat care își caută nu știu ce”, a mai explicat Pălărie.

Iubita europarlamentarului USR, Vlad Voiculescu, și mama copilului său, Laura Ștefănuț, l-a acuzat pe acesta, într-un grup privat pe Facebook, că are cont secret pe platforma de dating Tinder, folosit pentru a o urmări, și a anunțat că s-a despărțit de el.

Voiculescu nu este căsătorit cu Laura Ștefănuț, dar are un copil de doi ani cu fosta sa parteneră, cu care forma un cuplu de câțiva ani. Contactată de reporterii Antena 3 CNN, Laura Ștefănuț a declarat:

”Am făcut o postare pe un grup privat tocmai pentru că nu am vrut o discuție publică pe subiect și v-aș ruga să respectați asta. Acum mă întorc, sunt cu fetița mea care doarme și vă mulțumesc pentru înțelegere”. Întrebată dacă subiectul nu afectează imaginea publică a europarlamentarului Vlad Voiculescu, Ștefănuț a spus că ”Nu crede că este de dezbatere publică și nu crede ca societatea si mai ales nivelul mass-media din România e capabil să acopere subiectele acestea așa cum trebuie”.  

Europarlamentarul USR a susține că nu a înșelat-o niciodată pe fosta lui parteneră și confirmă că nu mai formează un cuplu.

„Vă mulțumesc pentru că mi-ați scris. Apreciez că ați vrut să aflați punctul meu de vedere. Tot ce vă pot spune este că nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu. De asemenea, vă pot confirma că Laura și cu mine nu mai formăm un cuplu.

Îmi pare foarte rău că detaliile unui conflict de familie au ajuns în spațiul public, dar vă rog să acceptați că nu voi dialoga cu mama copilului meu prin intermediul presei, nici al social media. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a transmis Voiculescu redacției G4Media.ro.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Geoană, la un pas de a intra în cursa pentru prezidențiale
x close