Antena 3 CNN Emisiuni Decisiv Cine răspunde pentru accidentul grav din parcul Bazilescu. Reacţia Primăriei Sectorului 1

Cine răspunde pentru accidentul grav din parcul Bazilescu. Reacţia Primăriei Sectorului 1

Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, vine cu prima reacție în cazul tinerei de 25 de ani, în scaun cu rotile, internată la Terapie Intensivă, după ce creanga unui copac din Parcul Bazilescu s-a prăbușit peste ea.

de Radu Tiliță    |    27 Mai 2024   •   16:26

Copacul nu era marcat pentru că era unul tânăr, iar creanga a fost doborâtă de vânt, transmit reprezentanții Primăriei. Cert e că femeia s-a ales cu răni grave la coloana vertebrală și ar putea fi supusă unei operații. 

După ce, în ultimii ani, copacii din Bucureşti au rupt cabluri de electricitate, au distrus case sau maşini, de data aceasta, s-a ajuns la victime omeneşti. Incidentul a avut loc chiar în Parcul Bazilescu din Sectorul 1. 

“A căzut un pom pe cineva. Nu mi se pare normal, ar trebui să fie mai bine curăţaţi. Totuşi, e parc. Sunt marcaţi, uscaţi, nu-i taie nimeni. Până nu cade pe cineva, să cadă pe cineva, nu interesează pe nimeni”, spun oamenii care se plimbă prin zonă. 

Ca de fiecare dată, nicio instituţie nu îşi asumă astfel de incidente. Primăria de Sector ridică din umeri şi spune că la mijloc ar fi vorba de un simplu ghinion.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 susţin că arborele din care s-a rupt acea creangă nu era marcat pentru defrişare sau toaletare pe motiv că acesta era sănătos. Cel mai probabil, acest incident s-a produs în urma unei rafale de vânt. 

Victima, o tânără de 25 de ani, în scaun cu rotile, a fost transportată de urgenţă la spital, unde medicii fac eforturi uriaşe pentru a-i salva viața. 

În urma acestui incident, tânăra în vârstă de 25 de ani a suferit un traumatism grav la nivelul coloanei vertebrale. 

Aceasta a fost transportată la Spitalul Elias din Capitală şi a fost internată la secţia ATI. Luni, medicii au încercat să o transfere la Bagdasar Arseni sau la Floreasca, însă starea de sănătate nu a permis acest lucru. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cine e vinovat pentru drama femeii.

×
Citește mai multe din Decisiv
» Vezi toate știrile din Decisiv
Cele mai noi știri
Parteneri
x close