Călin Dobai a locuit mulți ani peste ocean și a revenit în țară cu dorința de a-și promova țara și orașul într-un mod diferit.
"Am observat că Oradea are nevoie de experiențe noi, iar turiștii au nevoie de lucruri noi de făcut în acest oraș. De ce să nu le arătăm prim mâncare, vin și bere ceea ce oferă orașul Oradea?", a declarat Călin Dobai.
Citește și: Românii care au dat lovitura cu căpșuni cultivate în nucă de cocos
Modelul a fost adus din Statele Unite ale Americii și adaptat nevoilor românești. Turiștii sunt încântați și se lasă ademeniți într-un tur al deliciilor. Alături de Călin, turiștii vizitează cele mai importante obiective și servesc masa în patru locuri diferite.
Excursiile sunt atractive nu doar pentru străini, ci și pentru cei veniți din alte orașe ale țării, care aleg această variantă pentru a fi siguri că vizitează tot ce este mai frumos și mănâncă tot ce este mai gustos.
Pentru un astfel de tur gastro-cultural străinii plătesc 70 de euro de persoană, iar românii au un discont de 20%.