Antena 3 CNN Economic Trucul cu care afli de reducerile cu 40%-80% la alimente. Cumperi mâncare mai ieftină şi faci economii la cumpărături

Trucul cu care afli de reducerile cu 40%-80% la alimente. Cumperi mâncare mai ieftină şi faci economii la cumpărături

Georgiana Adam
1 minut de citit Publicat la 00:00 20 Ian 2023 Modificat la 00:00 20 Ian 2023
alimente ieftine
Trucul cu care afli de reducerile cu 40%-80% la alimente. Cumperi mâncare mai ieftină şi faci economii la cumpărături Sursa foto: pixabay.com

Românii pot afla de produsele alimentare mai ieftine, care au reduceri de 40%-80% şi le pot cumpăra în timp util.

Totul se poate afla cu o aplicaţie mobilă care se poate instala pe telefonul mobil, iar odată anunţaţi de alimentele cu preţ redus, oamenii fac economii la cumpărături şi, în plus, putem combate şi risipa alimentară.

Produsele alimentare cu reduceri de până la 80% se referă la hrana care se apropie de termenul de expirare. 

Cum funcționează aplicația de alimente ieftine

Odată instalată aplicaţia, oamenii află de alimentele reduse, apoi le pot comanda şi plăti cu card bancar. Cei care le comandă trebuie să meargă la magazinul respectiv, deoarece nu există serviciu de livrare.

Aplicaţia de produse alimentare ieftine include supermarketuri, hipermarketuri, restaurante, magazine, brutării, cafenele şi hoteluri. 

Ofertele la alimentele ieftine sunt disponibile în sistem "primul venit, primul servit", în limita stocurilor.

Aplicaţia arată ofertele magazinelor partenere, oamenii își pot alege și apoi comanda produsele direct din aplicație, cu plata online, urmând să le ridice personal de la magazin. 

Aplicaţia românească de identificare a alimentelor ieftine are în prezent aproape 500 de comercianți parteneri în Cluj-Napoca și București, compania aflându-se în prezent în negocieri cu mai multe rețele de magazine și unități HoReCa. 

Ce alimente ieftine iau cel mai des românii

Pe categorii, produsele ieftine cel mai des comandante de români sunt dulciurile, urmate de produsele alimentare, apoi de cele de panificație și patiserie, de produsele ready-to-eat și de meniuri.

"Analizând evoluția comenzilor într-un interval de 10 luni, am putut observa că odată ce au încercat Bonapp.eco, utilizatorii au devenit foarte rapid clienți fideli. 

Există multe cazuri de utilizatori care de la două-trei comenzi în prima lună de folosire a aplicației au ajuns, chiar din luna a doua, la peste 10, apoi la 20-30 în cea de-a treia.

În general, soluția este rapid adoptată și este ulterior utilizată în mod curent. Avem inclusiv utilizatori "campioni", cu peste 400 de pachete salvate, în mai mult de 250 de comenzi.

Din câte am observat, în general utilizatorii ajung clienți fideli ai unor comercianți ale căror oferte le urmăresc zilnic. Pentru unii dintre aceștia, aplicaţia reprezintă de asemenea o soluție pentru a scăpa de stocuri perisabile la finalul zilei", spune Sînziana Perțea, Partner & Customer Success Senior Specialist, într-un comunicat de presă.

În noiembrie 2021, Gregoire Vigroux, un om de afaceri francez stabilit în țara noastră de 15 ani, a lansat această aplicație mobilă destinată reducerii risipei alimentare.

×
x close