Antena 3 CNN Economic Transporturi TAROM a anunțat că suspendă noi curse din cauza riscurilor de securitate din Orientul Mijlociu. Cum își pot recupera pasagerii banii

TAROM a anunțat că suspendă noi curse din cauza riscurilor de securitate din Orientul Mijlociu. Cum își pot recupera pasagerii banii

avion tarom profimedia
Pasagerii sunt sfătuiţi să contacteze compania pentru a reprograma călătoria sau a cere rambursarea preţului biletului. Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2024   •   15:59

Pe fondul agravării tensiunilor din Orientul Mijlociu, TAROM a anunțat că suspendă zborurile către Beirut, până la data de 6 august 2024, inclusiv. În cursul săptămânii, compania anunțase că suspendă doar zborurile din 31 iulie și 1 august.

„În urma evoluțiilor actuale din Orientul Mijlociu și a deteriorării contextului de securitate din regiune, compania TAROM informează că suspendă zborurile către/dinspre Beirut până la data de 6 august 2024, inclusiv”, a transmis compania într-un comunicat. 

TAROM a suspendat inițial zborurile pe ruta București – Beirut pentru zilele de 31 iulie și 1 august 2024, în urma alertei de călătorie emise de către Ministerul Afacerilor Externe, care informează asupra riscurilor de securitate pentru deplasările în Republica Libaneză și recomandă evitarea oricărei călătorii. 

Compania a urmărit evoluția situației și informările autorităților, iar pentru siguranța pasagerilor săi a decis suspendarea zborurilor pe această rută în intervalul 2-6 august, inclusiv. TAROM recomandă tuturor pasagerilor afectați de aceste anulări să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară, fără niciun cost suplimentar”, a mai transmis TAROM.

În același comunicat au fost făcute precizări despre modalitățile prin care pasagerii cu bilete cumpărate își pot recuoera banii.

Pasagerii au opțiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion. Recomandăm pasagerilor să urmărească comunicările oficiale ale companiei și să ia contact cu echipa TAROM pentru asistență. Pentru reprogramare sau rambursare, în cazul în care biletele au fost achiziţionate de pe site-ul TAROM sau prin intermediul unei agenţii TAROM, avem rugămintea să contactaţi centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau oricare dintre adresele de email: [email protected], [email protected]. Modificările se pot face nu mai tȃrziu de 1 an de la data emiterii biletului dvs de cãlãtorie”, a precizat compania.

×
Citește mai multe din Transporturi
» Vezi toate știrile din Transporturi
Cele mai noi știri
Parteneri
x close