Antena 3 CNN Economic Transporturi Ministrul Transporturilor, în vizită la Terminalul Intermodal de la Decea: „Se anunță a fi un succes pe plan regional”

Ministrul Transporturilor, în vizită la Terminalul Intermodal de la Decea: „Se anunță a fi un succes pe plan regional”

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, spună că terminalul va conecta parcul logistic de Marea Neagră prin Portul Constanţa, iar în vest, către alte porturi din Europa.

sorin grindeanu facebook
Ministrul Transporturilor, în vizită la Terminalul Intermodal de la Decea: ”Se anunță a fi un succes pe plan regional”
de Andreea Ştefan    |    05 Iun 2024   •   17:26

”M-am bucurat astăzi să vizitez Terminalul Intermodal de la Decea, din județul Alba.

O investiție privată, realizată de partenerii noștri emiratezi în parteneriat cu autoritățile locale.

O investiție care se anunță a fi un succes pe plan regional, cu o valoare care depășește 20 de milioane de euro.

Terminalul va deservi companiile cu activitate de producție și comercianții din județele Alba, Bistriţa- Năsăud, Cluj, Hunedoara, Mureş și Sibiu și va conecta, prin transport feroviar sau rutier, parcul logistic de Marea Neagră, prin Portul Constanţa, iar în vest, către alte porturi din Europa!

O investiție ce îmi doresc să fie doar una dintr-un lung șir pentru județul Alba și pentru care este nevoie de o echipă închegată și competentă!

O echipă cu experiență în administrație precum cea a lui Aurel Mărginean, candidat pentru primăria Miraslău, cu o viziune bine conturată din perspectiva mediului de afaceri cum este cazul lui Voicu Vușcan, candidat la primăria Alba Iulia! O echipă coordonată de doi tineri cu expertiză şi care merită toată încrederea și voturi în 9 iunie: Corneliu Muresan, fost subprefect, actual candidat la președinția Consiliului Județean Alba și europarlamentarul Victor Negrescu!”, a transmis Sorin Grindeanu.

M-am bucurat astăzi să vizitez Terminalul Intermodal de la Decea, din județul Alba. O investiție privată, realizată de...

Publicată de Sorin Grindeanu pe Miercuri, 5 iunie 2024

×
Citește mai multe din Transporturi
» Vezi toate știrile din Transporturi
Cele mai noi știri
Parteneri
x close