Antena 3 CNN Economic Transporturi Întârzieri de aproximativ 400 de minute la două trenuri. Un marfar s-a defectat și a rupt linia de contact. Anunțul CFR Călători

Întârzieri de aproximativ 400 de minute la două trenuri. Un marfar s-a defectat și a rupt linia de contact. Anunțul CFR Călători

tren gara de nord bucuresti
Tren staționat în Gara de Nord din București. Sursa foto: Profimedia Images
de Andreea Ştefan    |    03 Sep 2024   •   10:21

Două trenuri înregistrează întârzieri de sute de minute în urma întreruperii temporare a circulaţiei feroviare între staţiile Merişor şi Crivadia, din cauza defectării unui tren de marfă ce a condus la ruperea liniei de contact, informează CFR Călători.

Conform sursei citate, au fost afectate trenurile IR 1922 Oradea - Bucureşti Nord - Mangalia şi IR 1835 Bucureşti Nord - Teiuş - Cluj Napoca care înregistrează întârzieri semnificative.

Potrivit societăţii naţionale de transport feroviar de călători, pasagerii trenului IR 1922 vor primi apă şi produse preambalate în staţia Craiova.

De asemenea, pentru preluarea călătorilor de la acest tren care aveau urcare în parcurs a fost suplimentată compunerea trenului IR 1994 Craiova - Mangalia în staţia Craiova, cu 2 vagoane şi în staţia Bucureşti Nord, cu 3 vagoane.

„Ca urmare a întreruperii temporare a circulaţiei feroviare între staţiile Merişor şi Crivadia (din jurul orei 22:30 - 2 septembrie 2024 şi ora 04:20 - 3 septembrie 2024), din cauza defectării unui tren de marfă ce a condus la rupererea liniei de contact, au fost afectate trenurile IR 1922 Oradea - Bucureşti Nord - Mangalia şi IR 1835 Bucureşti Nord - Teiuş - Cluj Napoca care înregistrează întârzieri semnificative", susţin reprezentanţii CFR Călători.

De asemenea, un comunicat al CFR SA informează că a fost necesară intervenţia cu drezina pantograf pentru remedierea deranjamentului la linia de contact.

„În data de 2/3 septembrie, pe linia CF Crivadia - Merişor, fir II (fir I închis pentru lucrări), de pe raza SRCF Timişoara, s-a produs un deranjament la linia de contact, cauzat de ruperea pantografului unei locomotive aparţinând SNTFM. A fost afectată circulaţia trenurilor IRN 1922 şi IR 1835, care au staţionat temporar în gările adiacente, până la finalizarea intervenţiilor", se menţionează în comunicatul CFR SA.

×
Citește mai multe din Transporturi
» Vezi toate știrile din Transporturi
Cele mai noi știri
Parteneri
x close