Antena 3 CNN Actualitate Trafic infernal pe Valea Prahovei. Distanța Predeal-Bușteni se parcurge într-o oră și jumătate

Trafic infernal pe Valea Prahovei. Distanța Predeal-Bușteni se parcurge într-o oră și jumătate

aglomeratie dn1 antena 3 cnn
Şoferii spun că şi-au pierdut răbdarea și că soluțiile venite de la Ministerul Transporturilor iar fi trebuit să fie altele. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ovidiu Stan    |    12 Iul 2024   •   14:31

Este haos în trafic, vineri, înainte de primul weekend după închiderea circulaţiei pe Valea Oltului. Pe DN1, coloanele de maşini se întind pe kilometri întregi.  

Între Predeal și Bușteni timpul de așteptare este de 90 de minute.

Traficul este infernal la intersecția DN1 cu DN73 A, la Predeal, pentru că atât autoturismele, cât și mașinile mari, după ce s-a închis traficul pe Valea Oltului, circulă pe de o parte din direcția Sibiu către Brașov şi intră pe ocolitoarea Brașovului și vin spre Predeal, însă și pe ruta Bran Moeciu DN73 A, de la Râșnov.

Se circulă extrem de greu pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre, adică de la Braşov spre Ploieşti. Astfel, se creează ambuteiaje încă de la primele ore ale dimineții.

Șoferii stau ore bune în trafic, iar în porțiunea de la Predeal până la Bușteni, spre exemplu, o porţiune de 14 kilometri distanţă, conducătorii auto sunt nevoiți să stea în trafic mai bine de o oră şi jumătate. 

Şoferii spun că şi-au pierdut răbdarea și că soluțiile venite de la Ministerul Transporturilor iar fi trebuit să fie altele, nu să îi aglomereze, mai ales că este perioada de vacanță.

Oamenii se plimbă atât la munte, cât și spre mare. Sunt foarte mulți cei care vor să plece în concediu, însă în orele următoare se estimează și trafic foarte mare pe sensul de urcare, înspre munte.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close