Antena 3 CNN Economic Reduceri resigilate eMAG. Laptopuri și telefoane bune, la prețuri mai mici

Reduceri resigilate eMAG. Laptopuri și telefoane bune, la prețuri mai mici

o_1be2gav6o19iu1bvg385r4t39n8.jpg
19 Apr 2017   •   10:03

Magazinul online eMAG oferă, la prețuri foarte avantajoase, numeroase telefoane și laptopuri ale căror ambalaje originale au fost desfăcute. 

Produsele prezintă unele urme și daune, care sunt explicate în dreptul fiecărui produs din categoria ”Resigilate”. Majoritatea problemelor sunt neînsemnate. Pe de altă parte, reducerile sunt generoase.

Pentru a profita de reducerile eMAG la produse resigilate, intrați aici.

De exemplu, puteți economisi peste 1.500 de lei, adică un sfert din valoarea produsului, dacă achiziționați laptopul HP Spectre, cu procesor Intel de 1,6 GHz și touch screen. Este un sistem excelent și extrem de portabil. Acest ultrabook HP este construit din aluminiu, cântărește doar 1,5 kilograme și are o grosime de 15 mm. 

Acest produs face parte din campania de reduceri eMAG la resigilate și poate fi cumpărat de aici.

Reduceri resigilate eMAG. Cele mai bune oferte

Produsele resigilate de la eMAG sunt, practic, noi, iar toate defectele sunt specificate. Clienții sunt rugați de eMAG să raporteze orice defect neprecizat în anunțul de vânzare a produselor electronice. 

Altfel, dacă vă interesează achiziționarea unui telefon durabil și competent, la un preț mai mic decât în magazine, modelul Samsung Galaxy S7, cu memorie de 32 GB și 4G este disponibil la eMAG, în categoria produselor resigilate, cu reduceri de 14 la sută din prețul original.

Telefoanele prezintă doar zgârieturi minore. Puteți profita de aceste reduceri eMAG aici (Silver) și aici - Black.

Apple Watch 2, ceasul inteligent din aluminiu creat de celebra companie americană, poate fi cumpărat la un preț mai mic din oferta de produse resigilate de la eMAG. 

Ceasul are un ecran foarte luminos, rezistă la apă până la o adâncime de 50 de metri, are un procesor rapid și are caracteristici care te ajută să rămâi activ, motivat și conectat.

Îl găsiți aici.

Pentru cele mai bune reduceri eMAG la produse resigilate, intrați aici.

 

×
Subiecte în articol: reduceri emag
Cele mai noi știri
Parteneri
x close